Controller, Celsius Europe Oy

Celsius Europe Oy (www.celsiussuomi.fi), kuuluu Amerikkalaiseen Celsius konserniin, joka edustaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja edistää aktiivista elämäntapaa. Panostamme huippuluokan osaamiseen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin. Yhteisenä intohimonamme on terveellisen elämäntavan edistäminen. Celsiuksen ydintuotteita ovat funktionaaliset energiajuomat sekä hyvinvointia edistävät ruoat. Yrityksemme brändeihin kuuluvat Celsiuksen lisäksi Suomen johtava urheiluravinnemerkki FAST Sports Nutrition sekä superfood-brändi CocoVi.

Vahvistamme Pohjoismaista taloushallinnontiimiämme ja haemme nyt

CONTROLLERIA
vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruskeasuolle

Tehtäväsi:

Controller tehtävässä työskentelet tärkeänä osana yrityksen talous tiimiä. Celsiuksen kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, ja sinun tehtäväsi on toimia tiiviissä yhteistyössä ja kontaktihenkilönä tässä välissä. Laadit ja toimitat aineistot kirjanpitoon, tarkistat valmiin kirjanpidon ja raportoit lukuja eteenpäin. Suomen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Ruotsin, Norjan ja UK:n taloustiimien kanssa. Sinun vastuualueeseesi kuuluu Suomen lisäksi nämä muut markkinat, paitsi Ruotsi.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

  • Kuukausittaisen kirjanpidon koordinointi ja oikeellisuuden varmistaminen
  • Osto- ja myyntireskontran hoito, matka- ja kululaskut, laskujen maksaminen
  • Sisäinen raportointi, kuten asiakas- ja tuotekannattavuus
  • Power BI- raportoinnin kehitys ja ylläpito
  • Osallistuminen US Gaap -raportointiin
  • Budjetointi ja talousennusteet
  • SOX Compliancen varmistaminen sekä SOX testaukseen osallistuminen
  • Tilinpäätöksiin liittyvät tehtävät
  • Muut taloushallintoon liittyvät tehtävät tarpeen mukaan

Näiden päätehtäviesi lisäksi controllerimme vastaa myös osasta HR:n ja IT:n tehtävistä sekä yleisesti toimiston toimivuudesta. 

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, olet laskentatoimen tai rahoituksen tradenomi tai ekonomi. Toivomme, että olet työskennellyt kirjanpitotehtävissä opiskeluaikoinasi, tai valmistumisesi jälkeen, jotta sinulla on hyvä kirjanpidon perusosaaminen. Toivomme myös, että olet työskennellyt vastaavissa controllerin tehtävissä vähintään 2-3 vuotta valmistumisesi jälkeen. Mikäli sinulla on kokemusta isosta kansainvälisestä pörssiyhtiössä työskentelystä, ja sen raportoinnista, on se tässä tehtävissä etu, mutta ei vaatimus.

Henkilönä olet positiivinen, ”can do” asenteella varustettu, tarkka ja iloinen henkilö, joka pitää numeroiden parissa työskentelemisestä. Olet vastuuntuntoinen, proaktiivinen ja aikaansaava. Viihdyt rutiinitehtävien parissa, mutta kehität ja parannat mielelläsi myös omaan työhösi liittyviä prosesseja. Sinulla on vahva ongelmanratkaisukyky ja uskallat tuoda näkemyksesi esille.
Olet joustava ja mukaudut tarpeen vaatiessa raportointiaikatauluihin. Emoyhtiön sijaitseminen USA:n itärannikolla vaatii aika-ajoin palavereita myöhään iltapäivällä tai alkuillasta.       

Tarjoamme sinulle:

Celsius on alansa edelläkävijä ja olemme erittäin ylpeitä siitä mitä teemme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa saat tilaa toimia, kehittää ja innovoida ja jossa arvostamme työtäsi. Tehtävässäsi työskentelet yhdessä muiden motivoituneiden ja omasta työstään kiinnostuneiden pohjoismaisten, englantilasten sekä amerikkalaisten taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa ja raportoit Suomen toimistolla sijaitsevalle Talousjohtajalle.  

Tämä tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä. Celsiuksen Suomen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla. 

Tästä rekrytoinnista vastaa HR partnerimme Adiente Oy. Onko tämä tehtävä, jota olet odottanut? Mikäli innostuit tästä, rekisteröi cv:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja hae tehtävää osoitteessa www.adiente.fi, heti, tai viimeistään 15.8.2022. Positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy

Celsius Europe Oy

Sijainti: Mannerheimintie 105, 00280 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!