Controller, KVL-Tekniikka, Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme KVL-Tekniikka Oy:lle Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. 

"KVL-Tekniikka konserni on 1992 perustettu perheyritys ja kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra- ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Lempäälässä, Orivedellä, Oulussa ja Rovaniemellä. Asiakaskuntamme – energiayhtiöt, kunnat ja kaupungit ovat luoneet vakaan pohjan toiminnallemme ja lisäksi olemme kasvaneet yritysostoin."

Tehtäviisi kuuluu

Tulet työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Vastaat taloudellisten ennusteiden ja analyysien tekemisestä sekä tuet päätöksenteon valmistelua. Jäsentelet raportit ymmärrettäviksi ja viestit sisäisille sidosryhmille. Tehtävä ei ole pelkkiä lukuja, vaan myös monipuolista viestintää ja ihmisten parissa työskentelyä, jonka vuoksi on erittäin tärkeää, että valittu henkilö omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työ on monipuolinen ja vaihteleva ja tarjoaa rutiinien ohella haastetta sekä tilaa luovuudelle muuttuvassa organisaatiossa. 

Mitä odotamme sinulta

Olet oma-aloitteinen, kehitysorientoitunut ja katsot kohti tulevaa. Sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä on ensisijaisen tärkeää ymmärtää yrityksen toimialaa ja yritystoiminnan luonnetta. Sinulla on analyyttinen kyky ajatella ja menestyäksesi tehtävässä tarvitset periksiantamatonta luonnetta sekä kehittyneitä ongelmanratkaisutaitoja. Adminet-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat  jatkuvasti kehittää työnkuvaasi sekä omaa ammatillista osaamistasi – tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet edetä tulevaisuudessa yrityksen sisällä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tulet työllistymään pitkän linjan perheyritykseen, joka on alansa suurimpia toimijoita. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa toimistotiimiä, jossa pääset viemään osaamisesi seuraavalle tasolle: KVL-Tekniikka haluaa tukea työntekijöidensä jatkuvaa ammatillista kehitystä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pirkanmaalla. 

Haluatko lisätietoja?

ValtaGroup Oy toimii KVL Tekniikka Oy:n rekrytointikumppanina tässä haussa. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Emma Hinkalle, p. +358 40 137 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö emma.hinkka@valtagroup.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa valtagroup.fi.

Kiitos, odotamme hakemustasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Controller, KVL-Tekniikka, Pirkanmaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!