Controller

Haemme nyt Controlleria liiketoiminnan kumppaniksi.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän liiketoiminnan ytimessä, kasvavan ja tulevaisuuteen rohkeasti katsovan, maailman johtavan hirsitalovalmistajan tiimissä. Tehtäviisi kuuluu budjetin ja toteuman seuranta, ennustaminen ja tulosten analysoiminen liiketoiminnalle sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Olet osa talouden ja hallinnon osaajien tiimiä, jonka tehtävänä on tukea liiketoimintaa päivittäisessä työssä, suunnittelussa, seurannassa sekä päätöksenteossa. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä tytäryhtiömme kanssa. Ensisijainen sijaintipaikkasi on Oulussa.
     
  • Hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja näytönpaikan sinulle urallasi jo kertyneen osaamisen hyödyntämisestä. Etsimällämme osaajalla on vankkaa osaamista liiketoiminnan analysoimisesta, datan louhinnasta ja sen hyödyntämisestä, johdon laskentatoimesta sekä kirjanpidosta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, pystyt poimimaan laajoista tietomääristä olennaisen ja esittämään sen selkeästi. Työskentelyotteesi on analyyttinen ja järjestelmällinen. Olet aloitteellisesti tekemiseen tarttuva, aikaansaava ja määrätietoinen tekijä. Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta Controllerin tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa (KTM, KTK, Tradenomi AMK). Tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.
     
  • Yhteistyötä avoimen ja aikaansaamista arvostavan, innostavan työyhteisön kanssa, joka pohjaa toimintansa vahvasti organisaation arvoihin. Tuot osaltasi yhteistyöhön innostavuutta ja energisyyttä sekä aidosti kehittävää otetta. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut sekä laajat mahdollisuudet kehittää osaamista.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Timo Mustonen puh. 040 617 6669 15.9. klo 12–13, 16.9. klo 9–10 ja 23.9. klo 9–10 sekä henkilöstöjohtaja Leena Ilvesluoto puh. 040 673 4636 16.9. klo 14.30–16.00, 20.9. klo 14.30–16.00 ja 23.9. klo 9.00–10.30.

Lähetä meille 26.9.2022 mennessä persoonallisuutesi, osaamisesi ja motivaatiosi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja Kontiotuotteesta saat osoitteesta www.kontio.com

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Kontiotuote Oy

Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Kontiotuote Oy työllistää reilut 270 työntekijää. Kontion liikevaihto vuonna 2021 oli 71,5 miljoonaa euroa, josta kotimaan myynnin lisäksi vientiä oli n. 20 eri maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Ruotsi, Ranska ja Norja.

Kontion hirsitaloja, hirsihuviloita, saunoja ja muita rakennuksia valmistetaan tukista valmiiksi lopputuotteeksi Kontion omalla tehtaalla Pudasjärvellä. Sijainti on optimaalinen keskellä pohjoisen metsiä, joista tuotannon männyt kaadetaan ja noudetaan. Pudasjärven lisäksi Kontiolla on toimipisteitä mm. Oulussa ja pääkaupunkiseudulla

Sijainti: Alasintie 10

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!