Controller

Oy Kati Ab on Kalajoelta Raution kylästä käsin toimiva, malminetsintään ja kalliorakentamisen palveluihin erikoistunut urakointiyhtiö, jonka päätoimialana ovat timanttikairaus ja niihin liittyvät reikämittaukset. Jo yli 40 vuotta toiminut perheyritys on yksi arvostetuimpia toimialallaan.  Oy Kati Ab:n markkina-alueena ovat pääasiassa Pohjoismaat. Yrityksen liikevaihto 2021 oli 24,3 M€ ja sen toiminta on erittäin vakaata ja kannattavaa. Yrityksessä työskentelee n. 150 ”katilaista” eli erittäin sitoutunutta ja osaavaa alansa huippuammattilaista.

Vahvistaaksemme joukkuettamme haemme sinua

CONTROLLER

Tehtäväsi on alussa talouspäällikkömme määräaikainen sijaisuus (1-2 vuotta), jonka jälkeen jatkat kehittyvässä roolissa sisäisen laskennan parissa. Tulevaisuudessa talouspäällikkö ja controller muodostavat tiimin, joka pääsee tukemaan ja kehittämään liiketoimintaamme talouden eri osa-alueilla.

Talouspäällikön sijaisuuden ajan controllerin rooliin kuuluu kokonaisvastuu yrityksen taloushallinnosta, kassanhallinnasta sekä budjetoinnista ja raportoinnista. Vastaat myös yrityksen veroasioiden hoidosta Suomessa ja Ruotsissa. Sijaisuuden jälkeen toimenkuvasi keskittyy pääosin sisäisen laskennan työtehtäviin ja vastaat liiketoimintaa tukevan laskennan kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (AMK/ Yliopisto) sekä mielellään muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä, yrityksen budjetoinnista ja sisäisestä laskennasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia Excel -taitoja ja kokemusta raportointityökaluista. Katsomme eduksesi myös mahdollisen aiemman kokemuksen Netvisor -tai muista kirjanpito-ohjelmistoista. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten tehtävä vaatii hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme, että olet sosiaalinen, ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.  Sinulla on myös aitoa intoa kehittää yrityksen nykyisiä toimintoja, olet idearikas ja kehittämishaluinen uusien modernien ratkaisujen suhteen.  

 

Oy Kati Ab tarjoaa valittavalle henkilölle vakituisen työn lisäksi erittäin kilpailukykyiset ja monipuoliset henkilöstöedut sekä koko organisaation tuen tehtävässäsi onnistumiseen. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja rakentaa pitkä ura alan huippuyrityksen palveluksessa.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Heikki Laitala (040 7263395, tai heikki.laitala@eezy.fi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta 22.5.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oy Kati Ab

Oy Kati Ab Kalajoki on malminetsintään ja kalliorakentamisen palveluihin erikoistunut urakointiyhtiö, jonka päätoimialana ovat timanttikairaukset sekä niihin liittyvät reikämittaukset. Yritys on tehnyt kairauksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Grönlannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1980 ollen tiettävästi Suomen ensimmäinen yksityisomisteinen timanttikairausurakoitsija, ja sen päätoimipaikka on Raution kylässä Kalajoella. Yrityksellä on 150 täysipäiväistä työntekijää.

Sijainti: Sievintie 286, 85160 Rautio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!