Controller

TVT Asunnot Oy, Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
Hae tähän työpaikkaan

Etsintäkuulutus: pätevä ja mukava

Controller

 

Onko numeroiden murskaaminen ja taloudellisen tiedon jalostaminen unelmaduunisi, mutta haluat viettää aikaa myös läheistesi kanssa? Jos osuu ja uppoaa, luet juuri oikeaa ilmoitusta. Meillä arvostetaan hyvän työpanoksen ja erinomaisen työhyvinvoinnin lisäksi myös työntekijöiden vapaa-aikaa.
 

Erittäin monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä

Vastaat taloudellisen raportoinnin tuottamisesta ja analysoinnista hyödyntäen erilaisia tietojärjestelmiä yhteistyössä taloustiimin ja muun organisaation kanssa. Raportointiin kuuluu lakisääteisen ja sisäisen raportoinnin lisäksi omistajan eli Turun kaupungin sekä eri yhteistyötahojen ja rahoittajien edellyttämää raportointia. Työhösi kuuluu myös raportoinnin kehittäminen ohjelmisto- ja sisältönäkökulmasta sekä valmius toimia pääkäyttäjä-, varapääkäyttäjä- ja ohjelmistokehittäjärooleissa. Tarvittaessa pystyt tuuraamaan eri taloushallinnon tehtävissä.
 
Tehtävä on uusi ja sinulla onkin loistava mahdollisuus tuoda omaa näkemystäsi ja kokemustasi mukaan kehitystyöhön. Saat olla innovatiivinen ja luoda uutta. Pääset myös tekemään laajaa yhteistyötä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
 

Osaavaa ja kivaa työkaveria etsimässä

Sopiva koulutustausta tehtävään on kauppatieteiden maisterin tutkinto, jossa laskentatoimi on ollut pääaineena. Myös tietojärjestelmätieteen opinnoista on hyötyä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä - joko sisäisen tai ulkoisen laskennan parista tai vaikka tilintarkastuksesta. Jos mielestäsi olet jollakin muulla taustalla hankkinut tehtävässä tarvittavat taidot, laita ihmeessä siinäkin tapauksessa hyvin perusteltua hakemusta tulemaan. TVT Asunnot muodostaa konsernin ja konserniraportointi on osa tarvittavaa raportointipakettia. Niinpä kokemus konsernitilinpäätöksestä on sinulle varmasti eduksi. Eduksi on myös perehtyminen erilaisiin taloushallinnon ja raportoinnin järjestelmiin, kuten Power BI:hin. Rahoituksen ja kiinteistöalan tuntemus ovat myös tekijöitä, jotka auttavat tässä tehtävässä vauhtiin pääsemisessä.
 
Controllerin tulee luonnollisesti olla tehtävässään tarkka ja tunnollinen. Tämä pätee niin sisällön laatuun kuin annettuihin aikatauluihinkin. Pystyt löytämään isosta massasta olennaiset kohdat, olet kiinnostunut ymmärtämään asiat lukujen takana ja osaat myös selittää ne muille. Sinulla on halu kehittää raporttejamme ja järjestelmiämme sekä itseäsi pysyäksesi kehityksen mukana. Tehtävä on vahvasti yhteisöllinen, teet paljon yhteistyötä eri tiimiemme kanssa, kuuntelet tarpeita ja vastaat niihin. Verkostoidut myös yhteistyökumppanien kanssa, joten vahvaa tukea työhösi on tarjolla. Nautit tiimityöskentelystä ja roolista olla sisäinen palveluntuottaja.
 

Merkityksellistä työtä parhaassa seurassa

Meillä TVT:llä saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja olla vaikuttamassa tulevaan kehityskulkuun työssäsi. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi. Yhteisössämme on myös tärkeää, että tiimin sisällä on hyvä henki - apua saa aina, kun pyytää ja huumori kukoistaa kesät talvet nostamassa tunnelmaa. Olemme itsenäinen osakeyhtiö, mutta kaupunkiorganisaatioon kuuluminen tuo vakautta pitkällä aikajänteellä ja mahdollistaa etuja, esimerkiksi pitkällä alan kokemuksella pitkät lomat. TVT Asunnot on tutkitusti työyhteisö, jossa viihdytään. Me TVT:llä haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä.
 
Kuulostiko hyvältä? Sitten vain hakunappia klikkaamaan.
 
Lisätietoja antaa talouspäällikkö Simo Samppala, p. 02 262 0566. Parhaiten hänet tavoittaa torstaina 14.9.2023 klo 9-11, maanantaina 18.9.2023 klo 10-12 ja keskiviikkona 20.9.2023 klo 15-17.
 
 
 

Haku alkaa ja päättyy

TVT Asunnot Oy

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Yhteistyötä kanssasi tällä kiinteistöalan näköalapaikalla tekee noin 70 osaavan ammattilaisen joukko. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
https://www.tvt.fi/rekry
Logo

Controller

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!