Creative

Etsimme sinua, idearikas ja innostava Luova Sanoman B2B-myynnin Creatives -tiimiin.

Toimit Sanoman B2B myynnissä luovana asiantuntijana, Creative Strategina. Tavoitteenasi on kasvattaa ratkaisujen vaikuttavuutta luovuuden keinoin. Sinulla on vahva ymmärrys mediamarkkinoiden mahdollisuuksista ja kyky ideoida uusia ratkaisuja. Olet monimediaosaaja ja tunnet eri medioiden roolin ja vaikuttavuuden markkinointiviestinnässä. Kehität osaamisellasi uusia tapoja käyttää mediaa markkinointiviestinnässä ja konseptoit oivalluksistasi kaupallisesti kiinnostavia ratkaisuja Sanoman tarjoamasta. Tulet työskentelemään pienten ja keskisuurten asiakkaiden kanssa joille tarjoat ja kehität luovia ratkaisuja sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

Asiakaskohtainen ideointi on sinulle tuttua ja pystyt rakentamaan näkemyksellisiä ja tavoitteellisia mediaratkaisuja yhdessä Sanoman mediatiimien kanssa. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työkaverit sekä Helsingissä että maakunnissa. Saat työskennellä mediatoimialan huipulla osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävässä menestyt, kun tartut tehtäviin innostuneesti ja luot vakuuttavia ratkaisuja suunnitelmallisesti. Olet rohkea ja positiivinen, ja pidät yhteyttä laajaan myyntikenttään aktiivisesti. Olet henkilö jolta halutaan pyytää apua ja näkemystä kun ratkaistaan asiakkaan haasteita. Myynnin ammattilaisena osaat myydä vakuuttavasti ratkaisusi asiakkaalle. Olet myös tottunut esiintyjä ja sinulta taittuu hyvin myös englannin kieli.

Tehtävä edellyttää media-alan tuntemusta, asiakasymmärrystä ja myyntiosaamista, ennen kaikkea innostunutta asennetta. Odotamme sinulta myynnin ja markkinoinnin työkokemusta. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Tehtävästä antaa lisätietoja Creatives-tiimin vetäjä, Piia Lähteenmäki. piia.lahteenmaki@sanoma.com ja 040 7611740. Puhelimella tavoitat parhaiten arkisin klo 16-18. Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2022. Tehtävä täytetään kun sopiva hakija löytyy.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Tarjoamme

  • Tasokas työterveyshuolto
  • Lomamökit mm. Vierumäellä ja Rukalla
  • Henkilöstörahasto
  • Kuntosali Sanomatalossa
  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, viinikerho, kulttuuritapahtumat jne.)

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!