CRM-Content Producer

Hei sinä markkinoinnista ja sisällöntuotannosta kiinnostunut vastavalmistunut ja/tai alaa vielä opiskeleva!

 

Koetko, että haluat vihdoin päästä näyttämään taitosi tositoimissa?

Mikäli vastasit kyllä, tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten.

 

Haemme joukkoomme CRM Spesialistia/CRM sisällöntuottajaa/CRM Content Produceria B2C-kulmalla.

 

Työnkuva koostuu pääosin sisällöntuotannon ja projektinhallinnan ihmeellisestä maailmasta. Pääset mukaan luomaan tekstiä mitä erilaisimmista aiheista ja tulet saamaan kokemusta mm. sisällöntuotannon, asiakasmarkkinoinnin sekä markkinointiautomaation avustavista tehtävistä. Tämä on loistomahdollisuus uudelle talentille, jolla on sekä halua oppia että näyttää omaa osaamistaan.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Hyvää tiimihenkeä ja hyvää asennetta.
  • Taitoa kirjoittaa ja tuottaa sujuvaa tekstisisältöä suomeksi. Aiempi kokemus tästä on edukseksi, sillä tekstisisällön tuottaminen tulee olemaan yksi Content Producerin työn tärkeimpiä osa-alueita.
  • Viestinnällisiä ja projektinhallinnallisia taitoja asiakkaiden kanssa kommunikointiin.
  • Toivomme myös uskallusta ja rohkeutta oppia markkinointiautomaation ja CRM:n uusimpien teknologioiden avaamista mahdollisuuksista.
  • Kokemus B2C-markkinoinnista on plussaa.

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan työkokemusta, mutta arvostamme loppusuoralla olevia alan opintoja.

Toivomme, että sinulta löytyy ennen kaikkea motivaatiota oppia ja kehittyä sekä valmiutta tarttua tehtäviin. Täällä mennään eikä meinata, joten toivottavasti osaat tarttua yllättäväänkin tehtävään hyvällä sykkeellä!

 

Aloitusaika on joustavasti elokuun alkupuoliskon aikana.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Meillä kannustetaan oppimaan ja tuemme kasvuasi yrityksemme sisällä ja tiimimme on valmis ottamaan sinut avosylin vastaan. Pääset oppimaan ammattilaisten tukemana, käytännön tekemisen ja aitojen projektien parissa. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Meillä on kunnianhimoinen ja avoin työilmapiiri, josta huolehtivat asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, sillä arvostamme erilaisuutta ja tuemme uudenlaista tekemistä, jossa luovuus ja innovointikyky on aivan omalla tasollaan.

 

Suomen tunnetuimman ja kansainvälisesti palkituimman mainostoimiston tuomat edut. Meillä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuuksia ja aidosti yhteiskunnallisestikkin merkityksellisiä projekteja. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Kampin sykkeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella

Haku alkaa ja päättyy

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Sijainti: Fredrikinkatu 42
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!