Customer Executive

Etsimme uusia työkavereita joukkoomme

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa tieto- ja kyberturvan, konesali- ja pilvisiirtymän sekä älykkään automaation ratkaisujen parissa. Luomme ratkaisuja, jotta asiakkaamme voisivat menestyä. Ymmärrämme, kuinka tärkeää asiakkaan liiketoiminnan sisäistäminen on oikeanlaisen IT-ympäristön rakentamiseksi. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Oletko IT-ratkaisujen myynnin ja asiakkuuksien huippuosaaja? Oletko asiakaslähtöinen ja haluat kasvattaa liiketoimintaamme yhdessä asiantuntijoidemme ja asiakkaan liiketoiminta- ja teknologiajohdon kanssa?

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi osaajaa Oulun alueelle

 Customer Executive

-rooliin hoitamaan asiakassuhteitamme ja kasvattamaan liiketoimintaamme. Onnistuminen tehtävässä edellyttää ymmärrystä yhtiön palvelutarjoamasta ja liiketoiminnasta sekä yhteistyökykyä myyntitiimissä ja organisaation muissa yksiköissä työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Vastaat omalta osaltasi myynnistä ja määritellyistä asiakkuuksista - tavoitteena erinomainen asiakaskokemus ja kasvava liiketoiminta.

Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat löytää MPY:n palvelutarjoamasta asiakkaalle oikeat ratkaisut. Asiakaslähtöisyys on osa ammatillista osaamistasi. Sinulla on jo ymmärrystä myös palvelutuotannon toiminnasta sekä alan asiantuntijapalveluista. Tunnistat myös, millaista osaamista menestyminen palvelutarjoajan roolissa edellyttää. Tehtävässäsi raportoit yhtiön myyntijohtajalle.

 

Hakijalta edellytämme:

 • 3-5 vuoden kokemusta ICT-palvelutuotannon ja asiantuntijapalveluiden menestyksekkäästä ratkaisumyynnistä
 • Näyttöjä asiakassuhteiden hallinnasta ICT-asiantuntijaympäristössä
 • Asiakaslähtöisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja kaupallista/liiketoimintalähtöistä näkemystä
 • Myynnin ja markkinoinnin järjestelmien osaamista ja käyttöä
 • Kiinnostusta uuden oppimiseen ja uteliaisuutta uusimpien teknologioiden osalta
 • Asiakassuunnitelmien toteutusten ja myyntiprojektien suunnitelmallista hallintaa, yhteistyössä eri osapuolien kanssa
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (kaupallinen tai teknillinen koulutus)

Tarjoamme sinulle:

 • Avainaseman liiketoiminnan kasvattamisessa myynnin ja asiakassuhteiden hoidon kautta
 • Mahdollisuuden menestyä ja saavuttaa myyntitavoitteet
 • Modernin työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet
 • Vapautta ja vastuuta osana loistavaa tiimiä
 • Kiinnostavia ja monipuolisia asiakkuuksia ja hankkeita

Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sovitaan sopivan henkilön löydettyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista myynnissä ja asiakastapaamisissa pääsääntöisesti Oulun alueella.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat. Kannustamme sinua hyödyntämään monipuolisia koulutusratkaisujamme esimerkiksi palkitsemalla sertifikaattien suorittamisesta. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään!

Lisätietoja ensisijaisesti MPY:n Oulun myynnistä: Customer Executive Timo Nykänen timo.nykanen@mpy.fi, puh. 040 7519365 tai Myyntijohtaja Tom Sandell tom.sandell@mpy.fi, puh 040 503 0355.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Alasintie 10 B
Logo

Customer Executive

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!