Customer Manager

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi

Promecon Vaasan yksikkö etsii uutta osaajaa osaksi monikansallista työyhteisöä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kehittyvän ja vastuullisen työympäristön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alansa huippuosaajaksi. Tarjolla on tietysti myös huipputiimit ja työkaverit!

 

Haemme Vaasan tiimiimme vahvistusta. 

CUSTOMER MANAGER

Olet kokenut neuvottelija ja osaat muodostaa luottamukselliset liiketoimintasuhteet niin olemassa oleviin kuin uusiinkin asiakkaisiimme. Hoidat myynnillisiä projekteja asiakastarpeiden tunnistamisesta hintaneuvotteluihin ja loppukädessä olet avainkontaktimme varmistamaan asiakastyytyväisyyden projektien läpimenossa. Pääpaino työssäsi on pitkäaikaisten kumppaniemme parissa, mutta ideoit mielelläsi kanssamme myös kasvunäkymiä kansainvälisissä potentiaaleissa.

Koulutustaustasi ei ole meille ensisijaista. Tärkeää on, että sinulla on kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä teknisellä toimialalla sekä näyttöä menestyksellisestä asiakastyöstä. Suomen lisäksi käytät työkielenä englantia.

Yhtiössämme on edistynyt etätyökulttuuri ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävässä matkapäiviä on satunnaisesti ja ne kohdistuvat pääosin Euroopan alueelle.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään sunnuntaina 2.4.2023.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Promeco Oy

Sijainti: Dynamotie 4, 65320 Vaasa
Logo

Customer Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!