Customer Service Agent - Kokoaikainen tai osa-aikainen asiakaspalvelutyö

Hei sinä asiakaspalvelusta kiinnostunut aktiivinen henkilö. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Oulussa, Turussa ja Kuhmossa, mutta voit toimia myös kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa. 

Tuotamme päivittäin laadukkaita palveluratkaisuja monikanavaisesti sadoille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Työ sisältää monia erilaisia tehtäviä asiakkaidemme toimialan mukaan, mutta ei varsinaista puhelinmyyntiä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mukavan tiimin ja täyden tuen työssä onnistumiseen.

Tehtävänimikkeesi on Customer Service Agent ja työsi koostuu asiakasyritystemme palveluprosessien hoitamisesta niin puhelimen, sähköpostin kuin chatinkin välityksellä. Päätehtäväsi on iloinen asiakaspalvelu, joka voi sisältää esimerkiksi tilauksiin liittyvien yhteydenottojen hoitamista, ajanvarauksia sekä neuvontaa. Halutessasi voit keskittyä myös pelkkään vaihteenhoitoon.  

Toimintamme selkäranka on nopea ja täsmällinen palvelu sekä ihmisläheisen ja positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Työskentelymme on ratkaisukeskeistä ja asiakkaan tilanteen huomioivaa vuorovaikutusta. Työ on ajoittain nopeatempoista ja vaatii hyvää keskittymiskykyä.

Systemaattinen coaching auttaa sinua menestymään työssäsi ja saavuttamaan hyviä tuloksia, jotka vaikuttavat positiivisesti myös ansiotasoosi. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7–18 välisenä aikana, mutta työtä on tarjolla myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Työ voi olla joko kokoaikaista tai osa-aikaista. Palkkaus perustuu kiinteään 11 euron tuntipalkkaan sekä bonusjärjestelmään. Tarjoamme hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Smartumin Liikunta & Kulttuuri-edun.

 

Odotamme sinulta:

  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Ruotsin kielen taito on merkittävä etu
  • Paineensietokykyä kiireen keskellä
  • Positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun
  • Selkeää ja positiivista puhetyyliä
  • Tietotekniikan perustaitoja
  • Huolellista ja ahkeraa otetta työhön

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 14.8., mutta aloitamme haastattelut jo pikimmiten.

Lisätietoja tehtävistä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 12.00-14.00 välisinä aikoina: 

Service Executive Manager Tiina Salo 040-1854081

Site Manager Lotta Alivuotila 050-3420575

 

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@avaca.fi

 

Lisätietoja yhtiöstä löydät osoitteesta www.avaca.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, koko-aikainen

Avaca Oy

Hyväntuulisen asiakaspavelun ammattilainen. Me Avacalla huolehdimme siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua. Vahvuuksiamme ovat ratkaisukeskeisyys sekä henkilöstömme ammattitaito ja pysyvyys. Tuemme yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja luomme yrityksille mahdollisuuden menestyä.

Avaca on osa SFG yhtiöt -konsernia. SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni.

Puhelin: 02 651 702 01
Sähköposti: info@avaca.fi
Sijainti: Puutarhakatu 53
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!