osa-aikainen / Torikatu 29, 88900 Kuhmo

Customer Service Agent

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme vaihteenhoito - ja asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta reippaista ja oma-aloitteisista asiakaspalvelun moniosaajista. Ykköstehtäväsi on iloinen vaihteenhoito ja/tai asiakaspalvelu mutta sinulla on mahdollisuus myös tulevaisuudessa laajentaa osaamistasi. 

Työtehtäväsi muodostuu asiakasyritystemme vaihteenhoitopalvelun hoitamisesta. Olemme asiakasyritystemme käyntikortti ja haluamme hoitaa jokaisen yhteydenoton laadullisesti korkeatasoisesti ja tehokkaasti. Asiakaspalvelun puolemme hoitaa asiakkaan asiat iloisella ja varmalla otteella alusta loppuun saakka. Varmasti pystymme luomaan juuri sinulle sopivan työkuvan kaikista mahdollisuuksistamme. 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle tuntipohjaisen palkan, jatkuvan coachaajan tuen, ajanmukaiset työvälineet ja mukavan työtiimin ympärillesi.  Työntekijöidemme käytössä on myös yksityiset työterveyshuollon palvelut.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan asiakkaidemme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen yhteydenotto hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • pärjäät nopeatempoisessa työssä
  • Ruotsin kielen taidosta on plussaa
  • Erinomaista asiakaspalveluosaamista ja -asennetta
  • Hyviä tiimitaitoja

Työpaikasta lyhyesti

  • Customer Service Agent, osa-aikainen
  • Avaca Oy, Torikatu 29, 88900 Kuhmo
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

Lisätietoa tehtävästä antaa Site Manager Terhi Sakara ensisijaisesti sähköpostitse terhi.sakara@avaca.fi

Avaca Oy

SFG Yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni.

Puhelin: 040 920 8110
Sähköposti: terhi.sakara@avaca.fi
Sijainti: Torikatu 29, 88900 Kuhmo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!