Customer Service Agent

Etsimme vaihteenhoito- ja asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta reippaista ja oma-aloitteisista asiakaspalvelun moniosaajista. Ykköstehtäväsi on iloinen vaihteenhoito ja/tai asiakaspalvelu mutta sinulla on mahdollisuus myös tulevaisuudessa laajentaa osaamistasi. 

Työtehtäväsi muodostuu asiakasyritystemme vaihteenhoitopalvelun hoitamisesta. Olemme asiakasyritystemme käyntikortti ja haluamme hoitaa jokaisen yhteydenoton laadullisesti korkeatasoisesti ja tehokkaasti.. Asiakaspalvelun tiimimme hoitaa asiakkaan asiat iloisella ja varmalla otteella alusta loppuun saakka. Varmasti pystymme luomaan juuri sinulle sopivan työkuvan kaikista mahdollisuuksistamme. 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle tuntipohjaisen palkan, jatkuvan coachaajan tuen, ajanmukaiset työvälineet ja mukavan työtiimin ympärillesi.  Työntekijöidemme käytössä on myös yksityiset työterveyshuollon palvelut. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-17:n välille.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan asiakkaidemme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen yhteydenotto hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
- kykyä pärjätä nopeatempoisessa työssä
- erinomaista asiakaspalveluosaamista ja -asennetta
- hyviä tiimitaitoja

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

Avaca Oy

Hyväntuulisen asiakaspavelun ammattilainen. Me Avacalla huolehdimme siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua. Vahvuuksiamme ovat ratkaisukeskeisyys sekä henkilöstömme ammattitaito ja pysyvyys. Tuemme yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja luomme yrityksille mahdollisuuden menestyä.

Avaca on osa SFG yhtiöt -konsernia. SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni.

Puhelin: 02 651 702 01
Sähköposti: info@avaca.fi
Sijainti: Puutarhakatu 53
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!