Customer Service Specialist

NMC Cellfoam Oy
Eturuskonkatu 2, Tampere
Vakituinen

Hakuaika alkaa:

NMC Cellfoam on pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen, henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Asiakaskuntamme koostuu sadoista menestyvistä teollisista toimijoista. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

NMC Cellfoam on osa NMC-konsernia, joka on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. NMC on perustettu vuonna 1950. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Lue meistä lisää: NMC Cellfoam

Meillä on nyt tarjolla rooli asiakaspalvelun mielenkiintoisten tehtävien parissa Tampereella. Oletko sinä asiakaspalvelun osaaja, joka reippaalla ja aktiivisella otteellaan saa asiat sujumaan ja synnyttää sidosryhmissään miellyttäviä asiakaskokemuksia. Olemme hyvässä kasvuvaiheessa, tule menestymään yhdessä kanssamme!

Customer Service Specialist

Tulet vahvistamaan Customer Service -tiimiämme, jossa yhdessä kollegoidesi Jessican ja Kristan kanssa työskentelette asiakaspalvelun etulinjassa.  Huolehditte yhdessä asiakaspalvelumme sujuvuudesta ja tilaus-toimitusketjuun liittyvistä tehtävistä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Millaisista tehtävistä tiimin arki koostuu? Olennainen osa työtä ovat sähköpostitse ja puhelimitse saapuvien tilausten vastaanotto ja syöttäminen tietojärjestelmiimme, tilausten aikatauluttaminen ja asiakkaalle niistä viestiminen sekä tilaus- ja toimitustiedusteluihin vastaaminen, muuta yleistä asiakaspalvelua unohtamatta. Asiakaspalvelu vastaanottaa myös asiakasreklamaatiot ja huolehtii niiden toimittamisesta eteenpäin laatupäällikölle. Toimitusvaiheessa tiimi huolehtii myös asiakkaan laskuttamisesta. Muita tehtäviä ovat asiakastietojen ylläpito asiakasjärjestelmissä, aktiivinen sidosryhmäyhteistyö asiakaspalvelutilanteisiin liittyen sekä erilaiset assistenttitehtävät tarpeen mukaan. Asiakkaiden lisäksi yhteistyötä tehdään useiden sisäisten sidosryhmien, kuten tuotannonsuunnittelun, tuotekehityksen, myynnin, laadun, talouden ja oston kanssa. Tiimimme työskentelee ketterästi lähi- ja etätyötä yhdistäen.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus ja olet jo hankkinut jonkun verran kokemusta asiakaspalvelutehtävien parista. Kokemus teollisista ympäristöistä luetaan eduksesi. Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja itsenäisesti ja viet tehtävät tarkasti ja täsmällisesti loppuun asti. Yhteistyökykyisellä, asiakaspalveluhenkisellä ja avuliaalla työskentelyotteella jätät positiivisen vaikutuksen sidosryhmiisi. Haluat kehittää ja kehittyä yhdessä kanssamme. Olet joustava etkä hätkähdä sitä, että työtehtävät saattavat joskus vaihtua lennosta ja arki vaihdella rauhallisesta kiireeseen. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon vastuualueellasi. Sinulla on hyvät tietotekniikan perustaidot ja käytät sujuvasti Office-ohjelmia. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyiset edut. Vahva osaamisemme ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antaa vahvan pohjan työllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

NMC Cellfoam Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!