Customer Service Specialist

 

Haemme nyt monipuoliseen tehtävään asiakaspalvelun ammattilaista

Customer Service Specialist

 

 

Tärkein tehtäväsi on huolehtia asiakaspalvelun myyntiprosessin laadukkaasta ja tehokkaasta läpimenosta. Kuulut asiakaspalvelutiimiin, jossa työtehtäviisi kuuluvat mm. tarjousten laatiminen toiminnanohjausjärjestelmässämme, tilauksista, toimituksista ja laskutuksesta huolehtiminen ja lähetysten seuraaminen. Keskeistä työssäsi on yhteydenpito ulkomailla oleviin asiakkaisiimme, toimittajiimme ja sisäisiin sidosryhmiimme. 

 

Tehtävä sopii sinulle, jos useatkin samanaikaiset projektit pysyvät käsissäsi. Työ vaatii priorisointi- ja organisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä. Viet aloitetut asiat laadukkaasti loppuun asti ja varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden pitämällä huolen tarjousten, tilausten ja toimitusten oikea-aikaisuudesta ja laadusta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen yrityksen menestyksen kannalta ja toimit luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Palvelualttius ja joustavuus näkyy kaikessa tekemisessäsi.

 

Toivomme, että sinulla on kaupallista ja/tai teknistä koulutusta ja työkokemusta myynnin tehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön kansainvälisten asiakkuuksiemme vuoksi.

 

Tarjoamme sinulle

-  itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan ja vakaan työpaikan hyvin hoidetussa ja menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä

-  miellyttävän työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen

-  mahdollisuuden kehittää myyntiä sekä tilaus-toimitusprosessia

 

Kiinnostuitko? Onko tämä sinun seuraava urasiirtosi? 

 

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa suorahakukonsultti Jouni Saarinen puhelimitse 040 776 9895.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Upcast Oy

UPCAST OY on vakavarainen suomalainen metalliteknologian vientiyritys. Toimitamme omaan tuotekehitykseemme perustuvia kuparilankojen ja –putkien UPCAST®-jatkuvavalulinjoja maailmanlaajuisesti. Toimitettavat laitteet valmistetaan  Satakunnassa, Porissa ja niitä on myyty tähän mennessä noin 50 eri maahan.  

Yhtiöllä on työntekijöitä noin 30 ja liikevaihto on 15 - 20 miljoonaa euroa vuodessa. Olemme alamme markkinajohtaja.

www.upcast.com

 

Sijainti: Pori
Logo

Customer Service Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!