Customer Success Manager, FabricAI

Haluatko mukaan nopeasti kasvavalle toimialalle, joka muuttaa taloushallinnon tulevaisuutta?

FabricAI on ostolaskuautomaation markkinajohtaja. Ratkaisun avulla käsitellään yli miljoona ostolaskua kuukaudessa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. FabricAI:n tekoäly tuo hyötyjä etenkin tilitoimistoille osana Visma Solutionsin taloushallinnon tarjoomaa.

Haemme nyt asiakkuustiimimme vahvistukseksi asiakaslähtöistä Customer Success Manageria. Roolissa pääset rakentamaan pitkäaikaisen luottamussuhteen sinulle nimettyjen asiakkuuksien kanssa, varmistaen heidän onnistumisensa FabricAI:n ratkaisun käytössä.


Mikä sinua meillä odottaa?

Työskentelet Customer Success -tiimissä hoitaen sinulle valikoituja asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja luotte yhdessä etenemissuunnitelman. Varmistat suunnitelmassa pysymisen, viet käyttöönoton läpi aikataulussa ja pidät tarvittavat koulutukset käyttäjille. Konsultoit asiakasta ja huolehdit, että sopimuksemme ovat ajan tasalla. Rakennat asiakassuhdetta ja varmistat, että ohjelmistomme tuottaa mahdollisimman paljon hyötyä asiakkaalle.

Autat asiakasta myös laajentamaan ja syventämään käyttöä sekä tunnistat ja tarjoat soveltuvia lisäarvopalveluita. Keräät palautetta ja kokemuksia asiakkailtasi, ja autat tiimiämme ymmärtämään paremmin asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Tärkeimmät menestyksen mittarisi ovat asiakkaan tyytyväisyys, pysyvyys ja laskutuksen kasvu. Tehtävä pitää sisällään siis myös myynnillisiä tavoitteita.


Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on kokemusta myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta, asiakaspalvelusta ja/tai käyttäjätuesta mielellään ohjelmistoalalta.
  • Ymmärrät taloushallinnon ja kirjanpidon maailmaa siinä määrin, että tunnet asiakkaan arkea ja siinä vastaan tulevia ostolaskujen käsittelyn haasteita.
  • Olet palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja myyntihenkinen tyyppi, joka pärjää hyvin ihmisten kanssa hankalissakin tilanteissa. 
  • Asetat tavoitteita sekä itsellesi että asiakkaillesi ja sinulta löytyy myös nälkää saavuttaa ne. 
  • Sinun ei tarvitse olla koodivelho, mutta tulet riittävän hyvin toimeen tietokoneiden kanssa, jotta pystyt ohjeistamaan asiakasta ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa. 

Aiempi kokemus taloushallinnosta ja taloushallinnon ohjelmistoista, erityisesti niiden käytöstä tai myynnistä, antaa sinulle etumatkan tehtävässä onnistumiseen. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Tässä roolissa saat mahdollisuuden vaikuttaa vahvasti omaan työnkuvaasi ja urakehitykseen sekä tuotteen kehityskulkuun. Työ on itsenäistä ja annamme sinulle paljon vastuuta, mutta kuusihenkinen asiakkuustiimimme sekä koko tuotelinja on tukenasi ja pääsetkin tekemään läheistä yhteistyötä myös muiden toimintojen, kuten myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Panostamme paljon uuden oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen - haluamme saada sinut loistamaan!

Saat meillä viihtyisän ja rennon 500 työkaverin työyhteisön ja kattavat työsuhde-edut varmistamaan työn ja vapaa-ajan harmonian. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 


Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2024 mennessä!

Työpisteesi voi olla Helsingissä tai Tampereella, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä. Palkkahaarukka tehtävässä on n. 3000-3700 euroa/kk riippuen taustastasi ja osaamisestasi, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.7.2024 saakka Kaarle Putti, kaarle.putti@visma.com. Muina aikoina voit lähettää kysymykset osoitteeseen recruit.solutions@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Customer Success Manager, FabricAI

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!