Data Engineer, Internal Integrations

Etsimme sisäiseen Finance and Data Analytics -tiimiin uutta datasta ja integraatioista syttyvää osaajaa! 

Mikä sinua meillä odottaa?

Vastuullasi on pääasiassa sisäisten, liiketoimintaa tukevien järjestelmien välisten integraatioiden kehittäminen ja ylläpito. Osallistut myös analytiikkaa tukevien datavirtojen ohjaamiseen. Varmistat, että analysointi ja raportointi on luotettavaa ja tehokasta. Teet tiivistä yhteistyötä Visma Solutionsin tuotelinjojen edustajien, ohjelmistokehittäjien ja analyytikkojen kanssa. Tehtävään ei sisälly konsultointia asiakasrajapinnassa.

Millaista osaamista tarvitsemme?

Sinulle ovat tuttuja REST API-rajapinnat ja schemalliset tiedostot, kuten XML, JSON, AVRO, PARQUET. Relaatiotietokannoista ja SQL-ohjelmoinnista omaat vähintään perusteet. Kokemus tiedostotietovarastoista, kuten Google Cloud Storage/BigQuery ja AWS S3/Athena, on eduksi. Pyrimme käyttämään low-code -välineitä, mutta esimerkiksi ohjelmointiosaamisesta Pythonilla voi olla sinulle hyötyä tehtävässä menestymisessä.

Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Kannat vastuuta ja opit nopeasti uutta. Haluat tunnistaa mahdollisuudet potentiaalisesti arvokkaasta datasta. Parannat aktiivisesti datan laatua, luotettavuutta ja automatisointia. Sinulla on jo näyttöä datan parissa työskentelystä tai voit olla vastavalmistunut lahjakkuus. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Toimit osana ammattitaitoista datatiimiä, jolta saat myös varauksettoman tuen työhösi ja kehittymiseesi! 

Miksi hakea?

Tehtävämme sopii ihmisen kokoisia, mutta haastavia tavoitteita asettavalle ja vastuusta nauttivalle data-osaajalle. Tukenasi on viiden hengen tiimi, jonka kanssa voit sparrailla ja pallotella ajatuksia - olit sitten vielä urasi alkuvaiheessa tai kokenut yksinäinen soturi, joka kaipaa samanhenkistä seuraa. Tiimissä on monipuolisesti osaamista ja erilaisia taustoja sekä keskusteleva ja avoin ilmapiiri.

Olemme saaneet tunnustusta Great Place to Work -yrityksenä kymmenenä peräkkäisenä vuonna ja panostamme työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla monipuolisia etuja niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingin Triplassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös etänä mistä päin Suomea tahansa. Voit lukea lisää meillä työskentelystä täältä.

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta mielellään lisää!

Jätäthän CV:n tai LinkedIn-profiilisi sekä mahdollisen hakukirjeesi oheisen linkin kautta. Pyrimme löytämään sopivan henkilön tehtäväämme mahdollisimman pikaisesti, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 22.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Finance & Analytics, Antti Waris, puh. 045 1275405. Tavoitat Antin puhelimitse joko 12.5.2022 klo 15-16 tai 18.5.2022 klo 9-10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 14 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!