Data Engineer (Power BI, Tableau, Qlik)

Omaatko kokemusta raportointivälineistä ja pilviratkaisuista? Haluatko työskennellä talossa, joka on keskittynyt nimenomaan dataan ja sen hyödyntämiseen? 

Haemme Loihde Analyticsille Data Engineeriä liittymään 140 datan ammattilaisen joukkoomme! 

Roolisi 

Data Engineerina suunnittelet ja rakennat asiakkaidemme raportointiratkaisuja ja työsi kautta autat asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä. Yrität ymmärtää asiakkaan todellisia tarpeita raportoinnille ja pääset kyseenalaistamaan ja haastamaan. Toimeksiannot vaihtelevat yksittäisistä raporttitarpeista ja dashboardien tekemisestä koko raportointiratkaisun rakentamiseen. Emme ole sidottuja tiettyyn teknologiaan, vaan pääset työskentelemään monipuolisesti eri teknologioilla laajalle asiakaskunnallemme. Asiantuntijamme viihtyvät meillä nimenomaan mielenkiintoisten ja asiakkaillemme merkityksellisten projektien ansiosta. Pääset auttamaan asiakasta näkyvästi! 

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Vahvaa käytännön kokemusta raportointivälineistä
  • Välineosaamisen lisäksi näkemystä datan visualisoinnista
  • Suomen kieli

Lisäksi eduksesi on:

  • Ymmärrystä ja/tai kokemusta pilviratkaisuista kuten Azure- ja AWS-ympäristöistä

Älä huoli, jos kaikki edellä mainittu ei ole vielä hallussa. Meillä panostetaan huolelliseen perehdytykseen ja sinulla on tiimisi täysi tuki asiakastyöhön siirtyessäsi.

 

Tarjoamme sinulle 

Olemme olleet datatalo aina ja tulemme aina olemaan. Meillä on 20 vuoden kokemus BI-hankkeista, jonka myötä meillä on rutkasti tietoa ja kokemusta ammennettavaksi eikä asiantuntijoillamme mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Pääset oppimaan alansa parhailta itse työssä, mutta myös kurssien ja koulutusten kautta. Pääset osaksi yhteisöä, jossa jaetaan yhteinen innostus dataan ja heimotoimintamme kautta pääset jakamaan tietoa rennommissa merkeissä.Keskisuurena yrityksenä toimintamme on joustavaa ja ketterää, mutta meillä riittää muskeleita isojen ja vaativien projektien hoitamiseen.  

Työsuhde-edut

  • Työmatkaetu
  • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
  • Lounas-ja virkistysetu
  • Laaja kattaus erilaisia henkilöstöjuhlia ja tiimitapahtumia
  • Kattavat työterveyspalvelut ja sairaskuluvakuutus sekä vuosittainen budjetti ennaltaehkäisevään hoitoon

Loihde Analytics

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Teemme datasta arvokasta. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Meillä työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi! 

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: job@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!