Data Analyst (Power BI, Tableau, Qlik)

 

Loihde Analyticsilla teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme heitä hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Nyt haemme joukkoomme Data Analystiaraportointivälineiden ja pilviratkaisujen asiantuntijaa!

Mitä Data Analystin työnkuvaan kuuluu?

Tässä tehtävässä suunnittelet ja rakennat asiakkaidemme raportointiratkaisuja ja työsi kautta autat asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä. Yrität ymmärtää asiakkaan todellisia tarpeita raportoinnille ja pääset kyseenalaistamaan ja haastamaan. Toimeksiannot vaihtelevat yksittäisistä raporttitarpeista ja dashboardien tekemisestä koko raportointiratkaisun rakentamiseen.

Emme ole sidottuja tiettyyn teknologiaan, vaan pääset työskentelemään monipuolisesti eri teknologioilla laajalle asiakaskunnallemme. Asiantuntijamme viihtyvät meillä nimenomaan mielenkiintoisten ja asiakkaillemme merkityksellisten projektien ansiosta. Pääset auttamaan asiakasta näkyvästi!

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Vahvaa käytännön kokemusta raportointivälineistä
  • Välineosaamisen lisäksi näkemystä datan visualisoinnista
  • Hyvä suomen kielentaito

Lisäksi eduksesi on:

  • Ymmärrystä ja/tai kokemusta pilviratkaisuista kuten Azure- ja AWS-ympäristöistä

Älä huoli, jos kaikki edellä mainittu ei ole vielä hallussa. Meillä panostetaan huolelliseen perehdytykseen ja sinulla on tiimisi täysi tuki asiakastyöhön siirtyessäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle

Pääset oppimaan alansa parhailta itse työssä, mutta myös kurssien ja koulutusten kautta. Meillä on paljon kokemusta BI-hankkeista, jonka myötä meillä on rutkasti tietoa ammennettavaksi erilaisiin projekteihin. Meillä olet osa yhteisöä, jossa jaetaan yhteinen innostus dataan ja heimotoimintamme kautta pääset jakamaan tietoa rennommissa merkeissä. Keskisuurena yrityksenä toimintamme on joustavaa ja ketterää, mutta meillä riittää muskeleita isojen ja vaativien projektien hoitamiseen.

Muita työsuhde-etuja:

  • Lounas-ja virkistysetu
  • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
  • Kattavat työterveyspalvelut ja sairaskuluvakuutus 
  • Monipuoliset henkilöstöjuhlat ja tiimitapahtumat
  • Työmatkaetu

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Loihteeseen ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Teemu Jaakolaan puh. 040 8422 895.

Hakuaika alkaa:

Loihde Analytics

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä. Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa.

Loihde Analyticsilla työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi!

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: teemu.jaakola@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!