BI utvecklare/data analytiker

 

Är du passionerad över data? Vill du jobba med visualisering, dataflöden, analys och/eller maskininlärning & AI? Har du erfarenhet av att hantera data i molnet eller är du en tekniker som vill jobba mer med data?

 

Vi söker nu efter flertalet roller inom AI & Analys för att stärka vårt data och analysteam i Sverige.

Vi i Analys & AI gruppen är ett växande team av experter på alla aspekter av data, från Business Intelligence till AI inom robotik, NLP (Natural Language Processing) och image/video recognition. Tillsammans med vårt multiprofessionella team utnyttjar vi fördelarna med intelligent digitalisering för våra kunder. Som ett resultat av det nära samarbetet mellan multidisciplinära experter från Loihde har vi deltagit på flertalet Hackathon och även lyckats vinna.

 

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund. Programmerare som har dragits åt datahållet? Jobbat med databaser och känner att analysen är en rolig del? Flera analysprojekt i ryggen och kanske driftsatt ett BI-system eller prediktiv modell? Byggt ett avancerat analyssystem eller produktionssatt ett image recognitionsystem? Vi ser gärna sökande från en bred bakgrund men vill att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Du är självgående och proaktiv i ditt arbete. Du ser din utveckling som en naturlig del av ditt jobb och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du får gärna ha konsulterfarenhet men det är inget krav.

 

Vad erbjuder vi dig?

Loihde är en arbetsplats där människan står i centrum, med en kultur som bygger på förtroende, omtanke och passion. Vi betjänar våra nordiska Topp-100-kunder med den kombinerade kraften av data, teknik, erfarenhet och operativ kompetens för att skapa framgångshistorier i den digitala eran.

På Loihde kommer du att dagligen arbeta tillsammans med de bästa experterna inom digitalisering: du kommer att få sparra, utmana och dela din kompetens inte bara med professionella utan även inspirerande kollegor. Hos oss är vi stolta över våra kompetenser och tvekar inte att dela med oss av vår expertis till våra kollegor.

Vi erbjuder dig möjligheten att skapa nya saker och utveckla: utmanande kundprojekt, stöd från vår expertgemenskap och dina arbetsverktyg efter ditt val. Utöver dessa möjliggör vi en hybrid arbetsmodell och goda anställningsförmåner såsom friskvårdsbidrag (5000kr), tjänstepension, ersättning för privata internetkostnader, och hälso-, olycksfalls- och reseförsäkringar. Vi har också en årlig personlig utbildningsbudget för att uppmuntra våra anställda att kontinuerligt hålla sina kunskaper uppdaterade.

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa i Sverige och ser gärna att du är med och påverkar. Vi jobbar kontinuerligt med vår kultur och vill att alla ska känna sig delaktiga.

 

Mer information

Loihde Sweden är ett konsultbolag som designar holistiska lösningar inom Data & Analytics/AI, Data Management och digitala tjänster. Loihde Sweden är en del av Loihde Advance och Loihde Group.

Om du har några frågor kan du kontakta vår People & Culture Manager i Sverige, Jenni Viitala, +46 73 504 9330 eller jenni.viitala@loihde.com.

Första ansökningsdatum:

Loihde Advisory Ab

Plats: Klarabergsviadukten 63
Logo

BI utvecklare/data analytiker

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!