Data Trainee Level One -ohjelmaan (Azure, PBI)

Innostutko datasta? Haluatko rakentaa uran konsultoinnin ja datan hyödyntämisen parissa konsulttitalossa, joka on keskittynyt nimenomaan dataan ja analytiikkaan jo 20 vuoden ajan?   

Etsimme nyt Loihde Akatemian Level One –ohjelmaamme uusia Data Traineita Azure ja PBI -koulutuspolulle.  

Mistä on kyse?  

Loihde Akatemian Level One-koulutusohjelma on suunnattu uransa alkutaipaleella oleville, jotka haluavat kehittyä datan ja datan hyödyntämisen ammattilaisiksi. Voit olla vastavalmistunut, pian valmistumassa tai etsimässä uuttaa suuntaa urallesi. Kuusi kuukautta kestävän koulutusjakson aikana pääset oppimaan järjestelmäkehityksen perusteita teoriassa, soveltamaan oppimaasi käytännössä sekä perehtymään tapaamme työskennellä. Kouluttajina toimivat omat asiantuntijamme sekä ulkoiset tahot. Harjoittelujakson aikana saat valmiuksia rakentaa mielenkiintoisia datan hyödyntämisen ratkaisuja markkinoiden parhailla työkaluilla sekä kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa tekemällä datasta arvokasta. Harjoittelujakson jälkeen jatkat osana asiakastiimiämme.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sovit Loihde Akatemian Level One -ohjelmaan loistavasti, mikäli sinulla on kiinnostusta ja kokemusta ohjelmoinnista ja haluat kehittyä tiedolla johtamisen ammattilaiseksi sekä auttaa asiakkaitamme erilaisissa datahankkeissa. Toimit tiimissä luontevasti, tartut toimeen ja kannat vastuun sekä ratkaiset mielelläsi ongelmia. Erityisen hienoa on, jos sinulla on jo hieman kokemusta tietovarasto- ja/tai raportointiohjelmistoista (Microsoft, SAS, Tableau, Qlik).

Tarjoamme sinulle 

Yhteisön, jossa jaetaan yhteinen innostus dataan sekä asiakkaiden liiketoimintahaasteiden ratkaisuun. Saat tueksesi 140 dataosaajaa ja pääset oppimaan alansa parhailta itse työssä sekä rennommissa merkeissä heimotoimintamme kautta. Meillä on 20 vuoden kokemus BI-hankkeista, jonka myötä meillä on rutkasti tietoa ja kokemusta jaettavaksi, eikä asiantuntijoillamme mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Keskisuurena yrityksenä toimintamme on joustavaa ja ketterää, mutta meillä riittää muskeleita isojen ja vaativien projektien hoitamiseen.  

Saat urasi alusta vakituisen työsuhteen. Palkallinen harjoittelujakso kestää kuusi kuukautta, jonka aikana saat jo seuraavat edut:  

  • Lounasetu
  • Työmatkaetu 
  • Modernit työvälineet 
  • Liikunta- ja kulttuuriedut 
  • Laaja työterveyshuolto 
  • Kattava virkistystoiminta 

Harjoittelujakson jälkeen myös osa-aikainen työ onnistuu, jos esimerkiksi opintosi ovat vielä kesken. 

Hae mukaan! 

Level One-ohjelman on tarkoitus alkaa 14.3.2022. Hakuaika ohjelmaan päättyy 23.1.2022 ja haastattelut pidetään tämän jälkeen. Hae mukaan oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemusteksti. 

Loihde Analytics

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Teemme datasta arvokasta. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Meillä työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi! 

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: teemu.jaakola@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu

Haluatko kuulla lisää?

Yritykseen ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä:

Teemu Jaakola

Chief Competitivity Officer

teemu.jaakola@loihde.com

040 842 2895

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!