Datainsinööri

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä yli 260 ammattilaista.   

Joukossamme on data- ja analytiikkatiimi, joka vastaa Carunan data-alustasta. Tähän tiimiin on nyt haussa datainsinööri. Meillä on mahdollisuus muokata tehtävää kiinnostustesi ja osaamisesi mukaan. Tiimikavereinasi kaksi muuta datainsinööriä, kaksi datatieteilijää ja data-analyytikko. Heidän lisäkseen toimit vankassa yhteistyössä liiketoiminnan analyytikoiden, kehitysprojektipäälliköiden sekä ulkoisten kumppanien kanssa.  

Data- ja analytiikkatiimi vastaa seuraavista tehtävistä, ja jokainen tiimiläinen pääsee vaikuttamaan näihin asioihin. Voisivatko jotkin näistä olla sinun juttusi tai haluaisitko kehittyä niissä?  

 • Carunan yhteisen tietomallin määrittäminen ja toteuttaminen tietovarastoon 

 • datan keräämisen, varastoinnin ja analysoinnin prosessien kehittäminen skaalautuviksi 

 • dataputkien toiminnan valvominen ja datan validointiprosessien kehittäminen  

 • data-alustan rajapintojen suunnittelu ja toteuttaminen 

 • Carunan data- ja analytiikka-alustan kehittäminen  

 • alan yleisen kehityksen seuraaminen ja teknologioiden hyödynnettävyyden arvioiminen Carunalla  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Etsimämme henkilö

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuvan tutkinnon lisäksi vähintään hieman kokemusta ainakin joistain seuraavista: 

 • tietomallinnuksesta (esimerkiksi Kimballin dimensionaalinen tähtimallinnus, data vault), 

 • raportointityökaluista, 

 • dataputkien kehittämisestä ja ylläpidosta, 

 • ennustemallinnuksesta,   

 • ohjelmoinnista. 

Käytämme Pythonia, SQL:ää (Snowflake kantana) ja AWS:ää.  Haluat sparrailla muiden tiimiläistesi kanssa parempien data- ja analytiikkatoteutusten kehittämiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kielitaito on eduksi, muttei välttämätön edellytys. Sähkönjakeluverkkotoiminnan osaamista meiltä kyllä löytyy, joten taustasi voi hyvin olla myös muualta, tuemme sinua alan syvällisen ymmärryksen kerryttämisessä. 

Tehtävää hoidetaan yhdessä muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten avoimuudesta ja aktiivisuudesta on hyötyä. Lisäksi arvostamme tiimityöskentelyosaamista. Tehtävää voit hoitaa mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet valmis tapaamaan kollegoitasi Espoon toimistollamme vaikkapa 1-2 päivää viikossa. 

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. 

Koska turvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä, teetämme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen. 

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää datan ja analytiikan hallintaan, sekä sähkönjakeluverkkoliiketoimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.  

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika. 

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.   

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.   

Kiinnostuitko?   

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 22.1.2023. 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.   

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Tietojohtaja Laura Liljander laura.liljander@caruna.fi tai 040 772 5141  

Caruna

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön yli 720 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta. 

Puhelin: 020 520 20
Sähköposti: rekrytointi@caruna.fi
Sijainti: Upseerinkatu 2, Espoo
Logo

Datainsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!