Dataohjautuvan liiketoiminnan konsultti

Oletko kiinnostunut organisaatioiden tieto-ohjautuvuuden kehittämisestä käytännössä? Liity dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntijatiimiimme. Olemme asiakkaidemme tiedolla johtamisen strateginen kumppani sekä rakennamme data- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Älä jää miettimään, mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi. Meillä pääset hyödyntämään persoonaasi ja kokemustasi monipuolisesti. 

Dataohjautuvan liiketoiminnan konsultin työ

Toimit asiakkaidemme dataohjautuvan liiketoiminnan kehitysprojekteissa, joissa sovelletaan ketteriä menetelmiä. Hyödynnät projekteissa laaja-alaista kokemustasi data-alueelta esimerkiksi tiedonhallinnasta, liiketoimintaprosessien kuvaamisesta, dataratkaisujen kehittämisestä tai teknisten hankkeiden läpiviennistä. Toimit liiketoiminnan ja teknologiakehittämisen rajapinnassa ja tuet vuoropuhelua näiden kahden välillä.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vankka kokemus vaatimusmäärittelyjen tuottamisesta ja projektien ketteristä työtavoista. Olet työurallasi kerryttänyt kokemusta data-alueen tehtävistä esimerkiksi tietokantojen ja raportoinnin alueilta. Sinulla on näiden tehtävien kautta näkemystä siitä, miten dataohjautuvuutta ja tiedon hallinnointia kannattaa organisaatioissa kehittää. Arvostamme kattavaa kokemustasi yhdeltä tai useammalta liiketoiminta-alueelta, esimerkiksi finanssialalta. 

Olet tiimipelaaja, ja osaat tarvittaessa johtaa tiimiäsi kohti optimaalisia ratkaisuja. Ulospäin suuntautunut persoonasi auttaa sinua luovimaan ja työskentelemään eri sidosryhmien kanssa. Olet utelias ja analyyttinen ongelmanratkaisija. Nautit laajojen liiketoiminnallisten tai teknisten kokonaisuuksien hahmottamisesta, ja sinua kiinnostavat vahvasti kausaliteettien ja riippuvuuksien ymmärtäminen. Fasilitointi on sinulle luontainen työskentelytapa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Älä huoli, jos kaikki edellä mainittu ei ole vielä hallussa. Meillä panostetaan huolelliseen perehdytykseen ja tiimisi on rinnallasi asiakastyöhön siirtyessäsi. Kun olet yksi meistä, sinulla on mahdollisuus kehittyä ja rakentaa itsesi näköinen ura. Tuemme osaamisesi kehittymistä koulutuksin ja työtehtävien kautta. Osana digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia tarjoamme myös kiinnostavia kehitys- ja uramahdollisuuksia.

Työsuhde-edut

  • Mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa urakehitykseesi esimerkiksi kurssien ja koulutusten kautta
  • Keskisuuren yrityksen joustavuuden ja ketteryyden
  • Innostavat ja positiiviset työkaverit sekä viihtyisän työympäristön
  • Laajan kattauksen erilaisia henkilöstöjuhlia ja tiimitapahtumia
  • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
  • Hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut
  • Kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi selkeän ja kannustavan tulospalkkauksen

Loihde Analytics

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla ja tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä.

Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Meillä työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: job@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu

Haluatko kuulla lisää?

Yritykseen ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä:

Teemu Jaakola

Chief Competitivity Officer

teemu.jaakola@loihde.com

040 842 2895

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!