Department Manager - Automation

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle  DEPARTMENT MANAGER , AUTOMATION / AUTOMAATIOSUUNNITTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat esimiestehtävät, asiakastyö projektien myyntitiimissä, suunnitteluprojektien johtaminen sekä tiimin resurssien koordinointi teollisuuden monipuolisissa ja mielenkiintoisissa teollisuuden investointihankkeissa Vantaalla.

Tehtävä on mielenkiintoinen ja monipuolinen, jossa odotamme sinulta:

• Kokemusta automaatiosuunnittelusta teollisuus- tai konepajaympäristöissä

• Kokemusta esimiestehtävistä sekä muutosjohtamisesta, johdettavanasi sinulla on kokenut suunnittelu tiimi

• Halukkuutta ja osaamista osallistua projektien myyntiin, markkinointiin ja tarjoustyöhön

• Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä

• Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

• Matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla.

• DI:n tai insinöörin koulutusta

Arvostamme paljon yhteistyökykyäsi ja vuorovaikutustaitojasi, sekä aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernin työympäristön ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Jos kiinnostuit – kysy lisää & lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 3.6.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant p. 040 482 6770  ja Jussi-Mikko Paju AFRY, Director, Automation Engineering, p. 010 332 7296.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Afry Finland Oy

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä. 

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future

Sijainti: Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!