Design Trainee

Hei sinä graafisesta suunnittelusta kiinnostunut ja alaa opiskeleva! Oletko syksyn harjoittelupaikkaa vailla? Koetko, että haluat vihdoin päästä näyttämään taitosi tositoimissa? Mikäli vastasti kyllä, tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten!

Haemme joukkoomme ensi syksyksi Design Traineeta oppimaan ja kehittämään taitojaan maan parhaiden tekijöiden opissa.

 

Millaiset työtehtävät sinua odottavat?

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset ja avustavat graafisen ja luovan suunnittelun tehtävät. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin luomaan asiakkaillemme innovatiivisia mainos- ja brändiratkaisuja osana huippu suunnittelutiimiämme. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi julisteiden taittamisesta ja suunnittelusta, mainosten ja bannereiden tekemisestä, visuaalisen ilmeen, logojen ja nettisivujen layout suunnittelusta. Työnkuvasi voi vaihdella kiinnostustesi ja vahvuuksiesi mukaan.

 

Toivomme sinulta

  • Halua ja kiinnostusta oppia graafista suunnittelua ja markkinointiviestintää.
  • Opinnoissasi on pääaineena graafinen ja luova suunnittelu. Tässä vaiheessa opintojasi käytännön työskentely onkin jo läsnä opintojesi arjessa, eli odotamme taitto- ja grafiikkaohjelmian sujuvaa hallintaa: InDesign, Photoshop ja Illustrator kuuluvat päivittäisiin työkaluihisi.
  • Myös Office-ohjelmien, etenkin PowerPointin, hyvä hallinta luetaan eduksi.
  • Olet diginatiivi ja ajattelet automaattisesti, miten luomasi ilmeet jakautuvat digitaalisiin medioihin ja alustoille.
  • Opintosi ovat pitkällä, mutta olet edelleen opiskelija (harjoittelu ei sovellu valmistuneille).

 

Ennen kaikkea toivomme sinulta motivaatiota oppia, omaat toimeentarttuvan työotteen ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Täällä mennään eikä meinata, joten toivottavasti osaat tarttua yllättäväänkin tehtävään hyvällä sykkeellä!

Harjoittelun aloitusaika on joustavasti elokuun aikana ja kesto on mieluusti 5-6- kuukautta. Maksamme harjoittelusta pientä korvausta 400€/kk ja lisäksi harjoittelujaksolle kuuluu lounasetu.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Meillä kannustetaan oppimaan ja erityisesti traineena tuemme kasvuasi yrityksemme sisällä ja tiimimme on valmis ottamaan sinut avosylin vastaan. Traineena pääset oppimaan ammattilaisten tukemana, käytännön tekemisen ja aitojen projektien parissa.

Pääset osaksi työyhteisö, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Meillä on kunnianhimoinen ja avoin työilmapiiri, josta huolehtivat asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, sillä arvostamme erilaisuutta ja tuemme uudenlaista tekemistä, jossa luovuus ja innovointikyky on aivan omalla tasollaan.

Suomen tunnetuimman ja kansainvälisesti palkituimman mainostoimiston tuomat edut. Meillä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuuksia ja aidosti yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja. Toimistomme sijaitsee Kampissa viihtyisässä toimistoympäristössä, jossa terveys ja turvallisuus on prioriteettina. 

 

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi CV:llä höystettynä 'Hae tähän työpaikkaan' -painikkeen kautta mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 25.6.2021. Tutustumme ehdokkaisiin jo mahdollisesti hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä tai hausta antaa mielellään Anna Lönnfors, anna.lonnfors(a)tbwa.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen harjoittelu

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Sijainti: Fredrikinkatu 42

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!