Designer uutispalveluiden digikehitystiimiin

Kiinnostaisiko Ilta-Sanomien sovelluksen käyttökokemuksen kehittäminen? Onko Helsingin Sanomien digitaalisessa asiakaskokemuksessa parannettavaa? Haluaisitko suunnitella Aamulehdelle uusia digitaalisia tarinankerronnan keinoja? Liity Sanoman uutispalveluiden design-tiimiin ja ole mukana kehittämässä Suomen tunnetuimpia digipalveluita.

Sanoman uutispalveluiden digikehitystiimi hakee joukkoonsa designeria vaalimaan maailmanluokan käyttökokemusta Suomen tunnetuimmissa palveluissa. Tulet toimimaan meidän huipputaitavien suunnittelijoiden kanssa seitsemän henkilön tiimissä. Vastaamme yhdessä 15 sivuston ja 10 sovelluksen designista ja käyttökokemuksesta. Meillä työsi jälki näkyy lähes jokaiselle suomalaiselle päivittäin erittäin tunnettujen mediabrändien kautta. 

Asioita tehdään fiksusti ja pyrimme koko ajan parantamaan tekemisen tapoja sekä käyttämään parhaita työkaluja. Toimintatapamme on osallistava, oppiva ja ketterä. Arvostamme avointa mieltä sekä kaupallista ja teknologiasuuntautunutta ajattelua. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä myös Sanoman muiden designereiden kanssa saumattoman asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Muutoksen tahti on nopea uutismaailmassa, jolloin nopea oppiminen ja kyky soveltaa välillä villejäkin ideoita nousee merkittävämmäksi kuin vanhat rutiinit.

Tarvitset tekijäasennetta ja sujuvia tiimityötaitoja. Workshopit, protoilu sekä käyttäjiä osallistavat muut toimintamuodot ovat sinulle tuttuja. Sinulla on aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen kehittämisesen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai urasi alussa oleva Designer. Tehtävän sisältöä ja perehdytystä on mahdollista suunnitella taustaasi sopivaksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Toivomme sinulta:

 • Osaamista UX- & UI-suunnittelusta
 • Kykyä viedä konseptiaihioita eteenpäin
 • Taitoa perustella suunnitteluratkaisujasi
 • Aitoa halua ratkaista asiakkaiden ongelmia
 • Intohimoa kokeilla ja herättää ajatuksesi eloon digitaalisessa ympäristössä
 • Hallitset modernit suunnittelutyökalut esim. Figma, Sketch, Abstract

Tarjoamme sinulle:

 • Työn, jonka tulokset tavoittavat lähes kaikki suomalaiset
 • Laajan koulutustarjonnan ja mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen
 • Tasokkaan työterveyshuollon
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Liikunta- ja kultturiedun sekä maistuvan lounaan että kuntosalin Sanomatalossa Helsingin ytimessä
 • Sanomain kerhon virkistys- ja harrastustoimintaa

Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2022 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja voit kysellä Jarkko Karhulta (jarkko.karhu@sanoma.com) tai puhelimitse (040 182 6449) seuraavina aikoina ke 23.11. 15.30-16.00, ma 28.11. 15.-15.30 tai ke 30.11. 15.30-16.00 .

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sanoma Media Finland, Uutis- ja featuremedia

Uutis- ja featuremedia pitää huolta yhteiskunnallisesti tärkeän journalismin siirtymisestä digimurroksen yli seuraaville sukupolville. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi, ja samalla yhdistäneet suomalaisia antamalla yhteisiä puheenaiheita. 

Portfolioomme kuuluu Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja 13 pienempää paikallislehteä, Me Naiset, Urheilulehti, Tiede, Tiede Luonto, Glorian Ruoka ja Viini, Soppa 365, Sanoma Games, Sport, Meidän Perhe, HS Lasten uutiset, HS Teema ja HS Kirjat. Tämä on Suomen suurin mediakokonaisuus käytöllä, tavoittavuudella ja euroillakin mitattuna.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Designer uutispalveluiden digikehitystiimiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!