Developer (D365 CRM / Power Platform)

Ohjelmistokehittäjiä

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä projekti- ja asiakaskohtaisten ratkaisujen parissa. Vastuulliset ja vaihtelevat työtehtävät mahdollistaa laaja asiakaskuntamme useilta eri toimialoilta sekä erimittaiset projektit ja palvelut.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on

  • valmista osaamista tai mielenkiintoa työskennellä Microsoft – teknologioiden parissa (pääosin Dynamics 365, Power Platform ja/tai Azure)
  • taitoa ohjelmoida mielellään useammalla kielellä
  • ymmärrystä arkkitehtuurista ja kiinnostus hieman laajempiin järjestelmiin
  • sujuva suomen kielen osaaminen

Avainsanat: .NET Framework, Azure, C#, JavaScript, ASP.NET, HTML ja JavaScript, Web Services, REST/OData, SQL Server, Azure SQL, Power Platform, Power Apps.

Pääset loistamaan tehtävässä, jos sinulla on lisäksi:

  • halua oppia ja kehittyä työssäsi ammattilaiseksi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa

Meillä pääset kehittymään osaavan tiimin tukemana ja oppimaan uutta Senior Trainee-hengessä. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut. Myös Digian heimo- ja OpenClub – toiminta yhdistää samanhenkiset niin työ- kuin vapaa-ajalla.

 

Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Olemme tunnettu ja luotettu kumppani Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Microsoft on huomioinut Digiaa vahvasta kasvusuorituksesta ja innovatiivisuudesta, jonka johdosta Digia valittiin kesäkuussa Microsoftin Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi Suomessa jo toisen kerran peräkkäin. Lue lisää tästä.

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Logo

Developer (D365 CRM / Power Platform)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!