Digiasiantuntija

Sykkiikö sydämesi digille ja haluatko tehdä työtä, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä? Onko ilmastonmuutoksen hillintä sinulle tärkeä arvo? Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta.

Tule Oulun Energialle digiasiantuntijaksi

Haemme energialiiketoimintaan rohkeaa digivelhoa tai -velhotarta, joka ymmärtää, kuinka tärkeässä roolissa tietojärjestelmät ja digitalisaatio ovat liiketoiminnan uudistumisessa. Pääset tekemään ratkaisuja, joilla on oikeasti merkitystä - olet mukana rakentamassa tulevaisuuden ilmastoystävällistä energiajärjestelmää.

Sinulla on tärkeä rooli lämpö- ja jäähdytysliiketoiminnan digitalisaation edistämisessä ja olet mukana konsernin eri kehittämishankkeissa. Vaikutat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tehtävääsi kuuluu energialiiketoiminnan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehittämistyötä. Tässä porukassa et jää yksin, vaan teet töitä hyvässä seurassa, yhdessä eri asiantuntijoiden ja konsernin ICT- ja digitalisaatiotiimin kanssa.

Olet innostunut ja utelias digitalisaation tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnoille ja energia-alalle. Järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat sinulle tietysti tuttuja. Olet suunnitelmallinen, sinulla on strategista ajattelukykyä ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on kyky laittaa asiat tapahtumaan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ohjata yhteistyötä kumppaneidemme kanssa.  

Meillä sinua odottaa innostava työyhteisö, jossa saat luoda rohkeasti uutta ja kehittyä itsekin. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Tule luomaan rohkeasti uutta ja tekemään töitä yhdessä, innolla ja vastuullisesti.  

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antavat MPS-konsultti Heidi Takala, puh. 0400 761070 ja lämpöpalvelujohtaja Kimmo Alatulkkila, Oulun Energia, puh. 040 640 3441.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Oulun Energia Oy

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, ja luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Kehitämme älykkäitä ja energiatehokkaita energiaratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035. Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstämme - meille on tärkeää, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.

Sijainti: Kasarmintie 6, Oulu

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!