Digimarkkinoinnin taitaja


Hei sinä kuluttajabrändien parissa työskentelemisestä nauttiva digimarkkinoinnin tekijä! Jos sydämesi sykkii intohimoisesti digitaaliselle viestinnälle ja asiakaslähtöiselle markkinoinnille, saattaisit hyvinkin olla etsimämme Digimarkkinoinnin taitaja.


Finnsusp on Suomen ainoa silmälasilinssi- ja piilolinssinestevalmistaja. Tuotamme uniikkeja kotimaisia silmänhoitotuotteita, jotka on tarkoitettu tuomaan kuluttajille näkemisen iloa ja silmien hyvinvointia. Yrityksemme on kansainvälisesti kasvava, toimintaperiaatteiltaan vastuullinen ja hierarkialtaan matala. Meillä on tarjolla energisessä tiimissämme Sinulle monipuolinen tehtävä, mahdollisuus kehittyä urallasi sekä kilpailukykyiset edut. Työpisteesi sijaitsee Liedossa kehittyvällä Avantin alueella, mutta työtäsi voit halutessasi tehdä pitkälti myös etänä.

 

Otat omistajuuden brändiemme kehittämisestä sekä markkinointi- ja asiakasviestinnän suunnittelusta, mutta sydämesi sykkii ennen kaikkea sosiaalisen median tarjoamille mahdollisuuksille. Työpöytäsi keskiössä onkin erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen digitaalisilla ostopoluilla, unohtamatta analytiikan seuraamista ja myynnin prosessien tukemista. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin intohimo markkinoinnin tekemiseen – ja valmius uuden oppimiseen yhdessä muun organisaation kanssa. Toimit myös yhden markkinointisuunnittelijan esihenkilönä.

 

Toivomme löytävämme tehtävään asiakaslähtöisen persoonan, jolla on palava into digitaalisen ja datapohjaisen markkinoinnin tekemiseen sekä sammumaton halu kehittyä myös koko ajan lisää. Sinulta löytyy näyttöjä mahdollisesti sekä B2C- että B2B-puolelta ja olet timanttinen sisällöntuottaja. Kehittäminen ja ideoiminen on sinulle mieluista ja innostavaa, sinulta luonnistuu mukavasti sekä itsenäinen että tiimityöskentely. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta Eezy Personnelille. Huomaa kesälomakauden vuoksi pidennetty hakuaika 08.08. saakka!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Pekka Loponen, parhaiten tavoitettavissa ti 29.06. klo 15-16 sekä ti 03.08. klo 15-16, puh. 040 556 0905.

Asiasanat: digimarkkinointi, sosiaalinen media, markkinointiviestintä, digitaalinen markkinointiviestintä

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Finnsusp

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille. 

Tuotteitamme myydään kotimaan lisäksi yli 40 maassa niin Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja Lähi-Idässä kuin Pohjois-Afrikassakin. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %. 

Meitä on tällä hetkellä lähes 50 Medical Device –alan ammattilaista ja tarvitsemme lisävahvistuksia osallistumaan yhteiseen kasvutarinaamme. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, jotka myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Toimitamme on sertifioitu ISO13485 sekä GMPn mukaan. 

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi.  

Sijainti: Pääskykalliontie 5
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!