Digistudioiden palveluvastaava

Metropolian Tietohallintopalvelut tuottaa ammattikorkeakoulun toimintaa tukevia, moderneja IT-palveluita oppimistoiminnan, TKI-toiminnan ja liiketoiminnan tarpeisiin. Tietohallintopalveluiden toiminta perustuu vahvaan omaan osaamiseen, ja olemme kysytty yhteistyökumppani suomalaisessa korkeakoulukentässä. Tietohallinnon Käyttäjätuki-tiimi vastaa kampusten työasemaympäristön ja esitystekniikan ylläpidosta, kehittämisestä ja käytön tuesta. 

Haemme Digistudioihimme palveluvastaavaa 

Työssäsi kehität ja edistät Metropolian digitalisaatiota. Digistudiossa ohjaat innokkaita ja motivoituneita ammattioppilaitosten harjoittelijoita, jotka tuottavat johdollasi Metropolian toimintaan, kuten opetukseen liittyvää videosisältöä ja striimauspalvelua sekä podcasteja. 

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on 

  • sosiaalisia taitoja, joiden ansiosta koet pienryhmän ohjauksen ja kouluttamisen mielekkääksi tehtäväksi, 

  • organisointikykyä, jonka ansiosta pidät tehokkaasti toimivien prosessien luomisesta, työn standardisoinnista ja ohjeistamisesta, 

  • visuaalista ja viestinnällistä näkemystä, 

  • näyttöä AV-ympäristöjen tuki- ja ylläpito-osaamisesta sekä 

  • soveltuva koulutus AV-, IT- tai media-alalta tai opinnot loppuvaiheessa. 

Pääasialliset tehtävät 

Metropoliaan perustetaan uusi, Digistudio-niminen palvelu, joka tuottaa ja auttaa metropolialaisia tuottamaan audio- ja videosisältöä Metropolian opetustoiminnan ja muiden toimintojen tarpeisiin. Digistudion asiakkaina on pääasiassa Metropolian opettajia ja muuta henkilökuntaa, jotka haluavat kehittää työtään audiovisuaalisten materiaalien avulla. Lisäksi Digistudio tuottaa striimauspalveluita. 

Ensimmäisenä tehtävänäsi on luoda Digistudion toiminnalle pohja: Suunnittelet sen toimintaa kannattelevat prosessit, työohjeet ja muut puitteet. Tavoitteenasi on, että hyvin laatimasi suunnitelman ansiosta harjoittelijoiden rekrytointi, kouluttaminen, ohjaus, työskentely ja palvelun tuottaminen on täsmällistä ja toimivaa. Dokumentoit kattavasti digistudion toiminnan ja laadit ohjeita itseäsi, tiimiäsi sekä Digistudion asiakkaita varten. Kehität toimintaa jatkuvasti parempaan suuntaan omien kokemustesi ja saamasi palautteen perusteella. Tukenasi on teknisten ja sisältöasioiden asiantuntijajoukko. Työskentelet Käyttäjätuki-tiimissä, jossa työtäsi ohjaavat ATK-palvelupäällikkö ja AV-arkkitehti. 

Digistudiossa työskentelee ohjauksessasi ammatillisten oppilaitosten opiskelijoista koostuva ryhmä, johon valitset uudet jäsenet noin kuuden kuukauden välein. Perehdytät heidät työhönsä sekä ohjaat ja koulutat heitä jatkuvasti. Tavoitteesi on, että he oppivat työssään mahdollisimman hyviksi alan ammattilaisiksi. Tehokkaan oppimisen seurauksena myös Digistudion tuottama palvelu on laadukasta ja tehokasta. Tavoitteena on kehittää palvelua seuraavien kahden vuoden aikana ja luoda siitä pysyvä. Jos konsepti koetaan toimivaksi, Digistudio-palvelua jatketaan. 

Tarjoamme sinulle 

  • työtäsi tukevan, ammatillisen työyhteisön ja kannustavan työilmapiirin, 

  • monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn, 

  • mahdollisuuden kehittää monipuolisesti vastuualueeseesi kuuluvaa kokonaisuutta, 

  • mahdollisuuden vaikuttaa harjoittelijoiden urakehitykseen ja työllistymiseen tarjoamalla heille laadukasta ohjausta sekä 

  • mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi monipuolisesti (AV- ja IT-ala, kouluttaminen, organisointi ja tiimivastaavan taidot). 

 

Käyttäjätuessa toimii samalla periaatteella myös ns. puhelinpalvelutiimi, jonka toiminta perustuu ammattioppilaitosten työssäoppimisjaksoihin. Puhelinpalvelutiimin tiimivastaava rohkaisee sinua hakemaan Digistudion tiiminvastaavan paikkaa: "Siirtyessäni harjoittelijoista koostuvan tiimin tiimivastaavaksi en tiennyt, mitä odottaa. Nyt olen todella tyytyväinen nykyiseen työhöni. Harjoittelijat ovat loistavia tyyppejä, joiden kanssa on aina mukavaa työskennellä. On myös ollut ilo huomata, miten antoisan oppimiskokemuksen olemme pystyneet tarjoamaan heille." 

Tehtävä on määräaikainen (2 v) ja täytetään 01.05.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan (6 kk:n koeaika). Tehtävään sovelletaan Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävä edellyttää työskentelyä kaikilla Metropolia Ammattikorkeakoulun kampuksilla. 

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa ATK-palvelupäällikkö Mikko Mäkelä, mikko.makela@metropolia.fi, puh. 040 553 2813. Soittoaika: 14.3.2023 ja 28.3.2023 kello 12.00 - 15.00.

Hakemukset

Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettellosi ja täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2023 mennessä osoitteessa: www.metropolia.fi/tyopaikat

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Digistudioiden palveluvastaava

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!