Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Etsimme nyt

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa  

vastuulliseen rooliin toimimaan osana Eezy-konsernin viestintä- ja markkinointitiimiä.

Tehtävässä vastaat digimarkkinoinnin kehityshankkeiden koordinoinnista ja johtamisesta konsernitasolla, esimerkiksi nettisivujemme uudistamisesta, markkinointi- ja verkkoanalytiikan seurannasta, sekä osallistut datalähtöisten toimenpiteiden suunnitteluun konsernitasolla. Johdat markkinoinnin digikumppaneitamme ja kilpailutat markkinointiin tarvittavat työkalut ja järjestelmät.

Konsernimarkkinoinnissa tehtävämme on vahvistaa Eezyn kattobrändiä sekä koordinoida markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä läpi eri liiketoimintojemme tavoitteiden mukaisesti. Tässä roolissa fokus on erityisesti digitaalisissa kanavissa ja niiden tuloksellisessa kehittämisessä datan pohjalta.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä konsernimme digi- ja datatiimin sekä eri liiketoimintojemme kanssa luodaksemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Tehtävässä raportoit viestintä- ja markkinointijohtajallemme Marleena Baskille. Tehtävä on osa poikkifunktionaalista tiimiä, jossa pääset näkemään laaja-alaisesti koko konsernin eri toiminnot. Tehtävän toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

 

Onnistumisesi avainsanat

Uudelta digitaalisen markkinoinnin osaajaltamme toivomme useamman vuoden kokemusta digimarkkinoinnista, ja siihen liittyvistä työkaluista, teknologioista ja järjestelmistä. Sinulle on tuttua esimerkiksi Googlen työkalut, chatbotit tai automaatiotyökalut sekä nettisivujen uudistukset.

Sinulla on kyky tulkita markkinointidataa ja analytiikkaa, ja tehdä niiden perusteella johtopäätöksiä ja suosituksia konsernimme ja liiketoimintojemme tarpeisiin.

Projektien ja yhteistyökumppanien systemaattinen johtaminen kuuluu arkeesi, ja sinulla on liiketoimintalähtöinen ja tulosorientoitunut ajattelu.

 

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan!

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus astua avaintehtävään konsernissamme, ja päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta. Konsernimme työyhteisöverkostossa annetaan arvoa hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle.

Tuleva esihenkilösi Marleena kuvailee Eezyä ja kyseistä työtä näin:

”Eezyllä on ainutlaatuinen, välitön työkulttuuri ja ilmapiiri, jossa tuetaan ihmisiä työssään onnistumisessa. Eezyläiset ovat älyttämän mukavia, rentoja ja kuitenkin kunnianhimoisia. Me olemme dynaaminen pörssilistattu kasvuyhtiö, jossa tehdään eikä meinata. Meidän tehtävämme on uudistaa suomalaista työelämää – mikäpä sen merkityksellisempi tehtävä! Haen itselleni luottopakkia digitaalisten kanaviemme kehittämiseen tuloksellisesti yhdessä liiketoimintojemme kanssa. Tämä rooli on todella tärkeä kannattavan kasvumme, erinomaisen asiakaskokemuksen ja brändimme vetovoiman kehittämisen kannalta.”

 

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää palkkatoiveesi kera oheisen linkin kautta viimeistään maanantaina 13.2.2023. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Itämerenkatu 3 A, 00180 Helsinki
Logo

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!