Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Sykkiikö sydämesi digille? Haluatko tehdä työtä paremman asiakaskokemuksen kehittämiseksi? Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta.
 

Haemme Oulun Energia -konserniin digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa

jolla on sopivasti luovaa hulluutta ja halua kehittää ja viedä Oulun Energian digitaalista näkyvyyttä ja asiakaskokemusta uudelle tasolle. Tule osaksi mahtavaa markkinointi- ja viestintätiimiämme!

Kokeilunhaluisena ja innovatiivisena digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään voimakkaasti uudistuvan Oulun Energian digimarkkinointia monikanavaisesti ja tuloksellisesti. Kasvatat myyntiämme kehittämällä digitaalisen markkinoinnin konsepteja ja suunnittelet toimenpiteitä, jotka parantavat asiakkaidemme asiakaskokemusta ja vahvistavat brändiämme. Sinulla on jo vankka kokemus alalta ja osaat hyödyntää analytiikkaa, hakukonemainontaa ja -optimointia. Tunnet omaksesi markkinoinnin työkalut, kuten Facebook Business Managerin ja Googlen työkalut. Osaat tuottaa sisältöä sujuvasti ja laadukkaasti mm. markkinoinnin automaatiota varten.

 

Pääset kehittämään yrityksemme verkkosivuja ja vastaamaan markkinoinnin automaation käyttöönotosta ja sen optimoinnista yhdessä tiimin kanssa. Kokemus Optimizely (Episerver) alustasta on plussaa. Hyödynnät tekemisessäsi analytiikkaa ja dataa, jonka avulla löydät konkreettisia kehittämisehdotuksia liiketoiminteiden tueksi ja asiakkaidemme parhaaksi. Sinulla on hyvät projektinjohtamis- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet paljon erilaisten kumppaneidemme kanssa. Olet positiivinen ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan.

Markkinointi- ja viestintätiimimme toimii tiiviisti myynnin tukena. Edesautamme markkinoinnin keinoin saavuttamaan liiketoimintojen myyntitavoitteita sekä rakentamaan yhä parempaa asiakaskokemusta asiakkaillemme. Menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Jos tunnet, että sinussa on Pohjoista voimaa, täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antavat MPS konsultti Minna Moilanen, puh. 0408496215 ja markkinointipäällikkö Linda Webster, Oulun Energia, puh. 0458799032 parhaiten tavoitettavissa torstaina 7.10. klo 12-14, perjantaina 15.10. klo 10–12 ja keskiviikkona 27.10. klo 9-11.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Oulun Energia Oy

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, ja luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Kehitämme älykkäitä ja energiatehokkaita energiaratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035. Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstämme - meille on tärkeää, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.

Sijainti: Kasarmintie 6, Oulu

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!