E-Mobility Specialist

Väreen sähköisen liikenteen palveluiden kysyntä kasvaa ja haemme lisää resurssia palvelemaan asiakkaitamme.  

Tehtävänäsi on sähköauton latauslaitejärjestelmien suunnittelu ja rakennuttaminen, yhteistyökumppaneiden valvonta, ohjaus ja kouluttaminen. Lisäksi osallistut Väreen sähköisen liikenteen prosessien ja palveluiden kehitykseen. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen Väreen henkilökunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostuneisuutta sähköisen liikenteen palveluihin. Olet myyntihenkinen ja esiinnyt sekä työskentelet luontevasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tai vastaavaa tutkintoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Martikainen. Yhteydenotot puhelimella p. 044 723 7102 24.11. klo 10–12, tai sähköpostilla antti.martikainen@vare.fi

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 5.12.2021.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Puhelin: +35837773131
Sijainti: Microkatu 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!