Elektroniikkakorjaaja

 

 

Haemme

ELEKTRONIIKKAKORJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen tehtaallemme Kyröskoskelle.

 

Tehtävässä vastaat tuotannossa syntyvien viallisten elektroniikkatuotteiden korjauksesta. Taustaltasi olet ehkä elektroniikka-asentaja ja sinulla on kertynyt jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kännyköiden korjaamisesta. Kykenet vianhakuun piirikaavioiden ja erilaisten mittausvälineiden avulla ja omaat erinomaiset juotostaidot.

 

Tehtävässä menestyäksesi osaamistaustasi löytyy jotakin näistä:

 

  • Elektroniikan & sähkötekniikan ymmärrystä
  • Piirikaavioiden ymmärrystä ja tulkintaa
  • Erilaisten komponenttien juotostaitoa (SMD & TH)
  • Erilaisten korjausjärjestelmien, juotosasemien, -tarkastuslaitteiden tai röntgenlaitteiden käyttö ja tuntemus

 

Olemme valmiit myös kouluttamaan tehtävään! Jos sinulla on mielenkiintoa oppia uutta perusosaamisesi tueksi, hae rohkeasti mukaan!

 

Työntekijänä olet tarkka ja sinulla on kyky keskittyä työhösi. Paineensietokykysi on hyvä. Henkilönä olet vuorovaikutteinen ja ongelmaratkaisukykyinen.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen.

 

Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkoomme Kyröskoskelle!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, 4–8.7. ja 8.–22.8. puh. 040 0739 308 tai sähköpostitse johanna.ahola@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta ma 22.8.2022 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen henkilöstömäärä on noin 200 henkilöä.

Lue lisää: www.kyrel.fi

Sijainti: Hämeenkyrö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!