Elementtityöntekijä, Hämeenlinna

Kiinnostaisiko vakityö yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan perheyhtiöistä? Miltä kuulostaisi monipuoliset työt tuotantoympäristössä, hyvässä työporukassa?

Etsimme nyt Hämeenlinnan tehtaillemme vakituisiin työsuhteisiin

Elementtityöntekijöitä ontelo-, runko-, seinä-ja hormielementtien valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä. 

Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusalan ja betonielementtiteollisuuden työtehtävistä. Toivotamme kuitenkin tervetulleeksi myös oppimishaluisia tulevia lujabetonilaisia, joilla on tiimityötaitoa, positiivista asennetta ja kärsivällisyyttä suorittaa huolella myös rutiinihommat. Työ voi sisältää kaksivuorotyötä. 

Tarjoamme tehtäviin hyvän perehdytyksen ja tutustutamme sinut perusteellisesti työtiloihin, työkavereihin ja turvallisiin työtapoihin. Lujabetoni on vakaavarainen perheyritys ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut.  

Lähetä meille hakemuksesi "hae tähän tehtävään"-painikkeen kautta ja kehity vahvimmaksi betoniosaajaksi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana voit tiedustella Tehdaspäällikkö Antti Kotrolta 040 6868 006 arkisin kello 14-16.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lujabetoni

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla lähes 70 vuotta. Liikevaihtomme on 801 M€ ja meillä työskentelee yli 1600 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetonilla työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Luukkaankatu 1-3

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!