Elementtityöntekijä, Taavetti

Kiinnostaisiko vakityö yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan perheyhtiöistä? Miltä kuulostaisi monipuoliset työt tuotantoympäristössä osaavassa porukassa?

Etsimme nyt Taavetin tehtaallemme

Elementtityöntekijöitä seinäelementtien valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä. Työtehtäviä painotetaan osaamisesi mukaan. 

Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusalan ja betonielementtiteollisuuden työtehtävistä. Toivotamme kuitenkin tervetulleeksi myös oppimishaluisia tulevia lujabetonilaisia, joilla on tiimityötaitoa, positiivista asennetta ja kärsivällisyyttä suorittaa huolella myös rutiinihommat. Työ voi sisältää kaksivuorotyötä. 

Tarjoamme tehtäviin hyvän perehdytyksen ja tutustutamme sinut perusteellisesti työtiloihin, työkavereihin ja turvallisiin työtapoihin. Lujabetoni on vakaavarainen perheyritys ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut.  

Lähetä meille hakemuksesi "hae tähän tehtävään"-painikkeen kautta ja kehity vahvimmaksi betoniosaajaksi! 

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonin Taavetin tehtaasta antaa valmistuspäällikkö Jari Reinikainen 044 585 2215

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Teollisuustie 18, Taavetti

Logo

Elementtityöntekijä, Taavetti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!