Elementtityöntekijöitä tuulivoimalaelementtien tuotantoon, Kärsämäki

Tartu uusiin haasteisiin ja lähde Lujabetonin mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta! Aloitimme kesäkuussa tuulivoimatornien betonisten runkoelementtien tuotannon Kärsämäen tehtaallamme ja etsimme nyt uusia osaajia vahvimpien betoniosaajien joukkoon.  

Haemme nyt Kärsämäen tehtaalle

Elementtityöntekijöitä tuulivoimalaelementtien valmistuksen eri työvaiheisiin.

Riippuen osaamisestasi, työtehtäväsi voivat sisältää mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä. Lisäksi tarjolla voi olla erilaisia avustavia tehtäviä valmistuksen, materiaalilogistiikan tai laadunvalvonnan parissa. Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön. Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtäviin, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. 

 

Voisit olla etsimämme tuleva betoniosaaja jos omaat:

  • Oma-aloitteisuutta
  • huolellista työotetta
  • tiimityöskentelytaitoja

Eduksesi katsotaan:

  • aiempi kokemus elementtituotannon tai muun valmistavan tuotannon tehtävistä
  • koneiden ja laitteiden käyttökokemus

Tarjoamme:

Lujabetonilla sinua odottaa vakaa työsuhde, reilu palkka ja hyvät työsuhde-edut jatkuvasti kehittyvässä suomalaisessa perheyrityksessä. Tarjoamme tehtäviin hyvän perehdytyksen ja tutustutamme sinut perusteellisesti työtiloihin, työkavereihin ja turvallisiin työtapoihin.

Lähetä meille hakemuksesi "hae tähän tehtävään"-painikkeen kautta ja kehity vahvimmaksi betoniosaajaksi! Haku on auki toistaiseksi ja haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun käsittelemme hakemuksia. 

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työpaikkana voit tiedustella Lasse Heikkilältä p. 0406868038. 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut.

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Teollisuustie 25, Kärsämäki

Logo

Elementtityöntekijöitä tuulivoimalaelementtien tuotantoon, Kärsämäki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!