Elinkaariasiantuntija/-päällikkö, Lehto Tilat Oy

Etsimme nyt elinkaariasiantuntijaa/-päällikköä tärkeään rooliin vastaamaan ja kehittämään Lehdon elinkaariasoita. Elinkaariasiantuntijana/-päällikkönä tehtäviisi kuuluu vastata palvelusopimuksen täyttymisestä ja johtaa kohdetta yhteistoimintaryhmässä taloudellisesti kannattavalla tavalla. Tulevaisuudessa voisit olla mukana myös uusien hankkeiden neuvotteluissa asiantuntijan roolissa sekä mukana tarjousvaiheessa.

Miksi meille?
Lehto Toimitilat tunnetaan erityisesti kustannustehokkaasta ja innovatiivisesta rakentamisesta. Kuten asiakkaamme usein sanovat: ”Lehto osaa eurot”. Meillä on hyvä toiminnan konsepti ja perehdytämme sinut tehtävään. Pääset ripeästi kiinni tehtäviisi.

Meillä pääset mukaan tavoitteelliseen ja voittavaan tiimiin, jonka yhteishenki on erinomainen. Tulet työskentelemään sekä tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa että itsenäisesti.

Tässä tehtävässä asenne on tärkein. Olet ahkera ja motivoitunut etkä anna ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla heti periksi. Menestyt tarttumalla toimeen rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Olet terveellä tavalla utelias ja ahkera. Työskentelypaikkasi voi sijaita melkeinpä missä päin Suomea vain ja tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Toivomme, että sinulta löytyy

 - Kokemusta elinkaarihankkeiden palvelujakson yhteistoimintaneuvotteluista

- Kokemusta yhteistyöverkostojen rakentamisesta, kilpailutuksesta, sopimuksien laadinnasta ja valvonnasta

- Soveltuva koulutus esim. kiinteistöalan koulutusta / Automaatio-/LVI ins/DI  

- Kykyä ottaa haltuun ympäri Suomea elinkaarihankkeita, tarjousvaiheesta – palvelujakson luovutukseen asti. Jos joku vaihe ei ole tuttu niin olisit innokas ja perehtymään ja oppimaan uutta.

Lisätietoja tehtävästä
Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta ja kaipaat lisätietoja, niin soittelehan suoraan Lehto Tilat Oy:n Koululiiketoimintajohtajallemme, Juha Paanaselle p. 040 771 7120 tai laita sähköpostia juha.paananen@lehto.fi. Pääset osallistumaan hakuun jättämällä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella lomakkeella 25.10.2021 mennessä – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 771 7120
Sähköposti: juha.paananen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!