Elintarvikehuollon johtava varautumisasiantuntija

Haemme elintarvikehuoltotiimiimme  

Elintarvikehuollon johtavaa varautumisasiantuntijaa

Työskentelet varautumisen suunnittelu ja ohjelmatoiminta -yksikössä ja toimit elintarvikehuoltotiimin tiimivastaavana. Huolehdit tiimityön koordinoimisesta, toiminnallisesta ohjaamisesta ja toiminnan yhteensovittamisesta tiimin sisällä.

Tiimivastaavan roolin lisäksi tehtäväkenttäsi elintarvikehuollon varautumisen osalta on monitahoinen. Vastuullasi on mm. riskikohtaisten varautumisen suunnitelmien ylläpitäminen ja niiden koordinointi elintarvikehuollossa yhdessä tiimin kanssa. Ohjaat ja yhteensovitat toimialan operatiivisia huoltovarmuuden kehittämistoimenpiteitä Huoltovarmuuskeskuksessa ja ohjaat ja seuraat alan sektori- ja poolikohtaista toimintaa huoltovarmuusorganisaatiossa. Tehtävään kuuluu myös elintarvikehuollon materiaalihallintaa ja sen kehittämistä.

Työympäristösi on verkostomainen ja monialainen. Teet tiivistä yhteistyötä huoltovarmuustoimien toimeenpano -yksikön kanssa ja osallistut huoltovarmuuden tilannekuvatyöhön yhdessä tutkimus- ja analyysiosaston kanssa. Keskeisiä yhteistyökumppaneitasi sidosryhmissä ovat elintarvikealan toimijat sekä ohjaavat ministeriöt, Ruokavirasto ja Luonnonvarakeskus. Tehtävään kuuluu myös kansainvälistä yhteistyötä.

Tehtävä on vakituinen ja työ edellyttää matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa.

Toivomme sinulta

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista elintarvikeketjun- ja päivittäistavarakaupan tuntemusta vaativista asiantuntijatehtävistä tai päällikkötehtävistä, jotta kykenet luontevasti toimimaan asiantuntijatiimin ja verkostojen vetäjänä. Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on tuntemusta elintarvikealan materiaalisesta varautumisesta mielellään myös kaupallisesta näkökulmasta. Kokemus projektijohtamisesta ja/tai ohjelmatyöstä on tehtävässä eduksi. Arvostamme laajoja verkostoja ja yhteyksiä elintarvikehuollon alalla kansallisesti ja kansainvälisesti. Tehtävään etsittävällä laaja-alaisella osaajalla on merkittävä osa edellä mainitusta osaamisesta jo hallussa, mutta motivaatio ja kyky oppia on tärkeässä roolissa täydennettäessä osaamispohjaa.

Toimintatavoiltasi olet systemaattinen, analyyttinen ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät esiintymistaidot. Olet innokas tiimipelaaja ja kannustat tiimiäsi hyviin suorituksiin elintarvikehuollon laaja-alaisessa tehtäväkentässä. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englantia, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä n. 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle dynaamisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa Varautumisen suunnittelu- ja ohjelmajohtamisen yksikön johtaja Jarna Hartikainen, puh. 029 505 ​1022 (puhelinaika 22.11.2022 klo 9-10) ja MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika 23.11 klo 13-14).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 30.11.2022 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Huoltovarmuuskeskus

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon välinen yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa. Lisätietoja www.huoltovarmuuskeskus.fi

Sijainti: Aleksanterinkatu 48 A, Helsinki

 

Logo

Elintarvikehuollon johtava varautumisasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!