Elintarviketyöntekijä (Sauvon Säilyke Oy, Piikkiö)

Sauvon Säilyke Oy on suomalainen vuonna 1962 perustettu perheyritys, joka toimii Piikkiössä Kaarinan kaupungissa. Valmistamme kasvisjalosteita kuten erilaisia kurkku-, sieni-, porkkana- ja punajuurisäilykkeitä. Tuotteita valmistetaan oman tuotemerkin lisäksi myös kaupan merkeillä ja teollisuuteen alihankintana. Tuotanto on voimakkaasti sesonkiluonteista painottuen kesiin ja syksyn sadonkorjuuaikaan.

Lue meistä lisää https://sauvonsailyke.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Sauvon Säilykkeelle reippaan asenteen omaavia elintarviketyöntekijöitä sesonkityöhön Piikkiöön. Työt alkavat kesä-heinäkuun vaihteessa ja kestävät arviolta elokuun loppuun asti. Sesongin jälkeen on mahdollisuus myös jatkaa syksyyn, tai jopa kevääseen asti. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 7:00-15:30 ja 15:30-23:00. Otamme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten tartuthan tilaisuuteesi mahdollisimman pian!

Toivomme sinulta

Olet innokkaan ja työteliään asenteen omaava tyyppi, jolla ei mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Tartut töihin oma-aloitteisesti, ja hoidat työsi huolella alusta loppuun. Olet näppärä käsistäsi ja sinulla on hyvät hoksottimet nopeatempoiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja pärjäät työssäsi suomen kielellä. Pääset kulkemaan työmatkat omalla kulkupelillä, sillä julkiset eivät kulje perille asti. 

Työtehtävät

Töitä on tarjolla kolmella eri linjastolla. Tehtäviisi voi kuulua vihannesten lajittelua, purkitusta tai varastointia. Tehtävissä edellytetään hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työ on seisomatyötä, jossa tehdään paljon käsillä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Elintarvikealan TES:n (11,05€/t lähtöpalkka) mukaisen tuntipalkkauksen. Lisäksi palkkausta nostaa iltavuoroista maksettava iltavuorolisä. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään yhteen hiileen puhaltaen. Saat arvokasta työkokemusta ja tiimimme tukee sinua kaikissa asioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-11) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Sauvon Säilyke Oy

Sijainti: Piikkiö, Kaarina, Turku
Logo

Elintarviketyöntekijä (Sauvon Säilyke Oy, Piikkiö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!