Määräaikainen / Vehmasmäentie 172, 70870 Hiltulanlahti

Elintarviketyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

FODELIA-konsernin uusin helmi, kotimainen Marjavasu Oy, on yksi menestyvimmistä mehutuotevalmistajista maassamme. Sen 25 vuoden menestystarina yksityisenä perheyrityksenä jatkuu nyt osana kotimaisten edelläkävijöiden FODELIA-yritysperhettä. Meille on tärkeää paras asiakaspalvelu ja lisäarvoa aidosti tuottavat asiakasratkaisut, edistykselliset valmistusprosessit sekä puhtaat raaka-aineet, joiden alkuperän tunnemme kuin omat taskumme.

Kuopiolainen Marjavasu Oy tunnetaan ammattikeittiöissä ja elintarviketeollisuuden yrityksissä pitkäaikaisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka taitaa aitojen mehutiivisteiden sekä lisäaineettomien hedelmä- ja marjasoseiden valmistuksen ja pakkaamisen DeliMax tuotemerkillä. www.delimax.fi  www.fodelia.fi

Haemme aitojen makujen Marjavasu Oy:lle ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ 

Työsuhde 1.2.-31.8.2023 (sopimus voi alkaa myös liukuvasti 1.-28.2., jos et pysty aloittamaan töitä heti helmikuun alussa). Elokuun  jälkeen tavoitteena on tarjota vakituinen työpaikka Marjavasun henkilökuntana.

Työnkuvaan kuuluu mehujen ja soseiden pakkaaminen sekä tilapäiset varastotyöt. Kyseessä on 8 h päivätyö ma-pe, työaika sijoittuu klo 6-16 välille.

Palkkaus: Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme hygieniapassia sekä kiinnostusta ja soveltuvuutta elintarviketyöhön. Työpaikan sijainti edellyttää omaa autoa. Hygieniapassin voi suorittaa myös työaikana 3 kk sisällä työn alkamisesta.

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelun. Tämän jälkeen Marjavasu Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 8-16 Mervi Okkonen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Elintarviketyöntekijä, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Vehmasmäentie 172, 70870 Hiltulanlahti
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hygieniapassi
  • Oman auton käyttö
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Soveltuvuutta elintarvikealalle

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Vehmasmäentie 172, 70870 Hiltulanlahti
Logo

Elintarviketyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!