Elintarviketyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Kouvolaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset tuotannon työtehtävät taikinan valmistuksesta keittojen tekoon ja pihvien paistosta puurojen keittoon. Työtä tehdään isoissa teollisuuskeittiöissä ja isoilla tuotantokoneilla linjastotyönä.

Hakemamme työntekijä omaa kokemusta esimerkiksi laitoskeittiön puolelta tai on koulutukseltaan kokki. Lisäksi työssä korostuvia ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot. Työ on ajoittain rutiininomaista, mutta toki pääset myös haastamaan itseäsi sopivassa suhteessa. Työkieli on suomi.

Kyseessä on keskeytyvä kolmivuorotyö ja hakijoilta edellytämme valmiutta työskennellä kaikkina vuorokaudenaikoina. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat pitkään. Myöhemmin on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella. Sähköpostitse vastaamme kysymyksiin, mutta hakemuksia emme valitettavasti vastaanota sitä kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Monipuolinen keittiötyökokemus
  • Hygieniapassi
  • Joustavuus
  • Rutiininsietokyky
  • Paineensietokyky

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45200 Kouvola

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!