Elintarviketyöntekijöitä keittiöön syksyksi Juvalle

Haemme asiakkaallemme Juvalle

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ KEITTIÖÖN 

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan.

Työtä tehtään 

  • lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin
  • kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Työ alkaa jo nyt syksystä, heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden loppuun. Tehtaalla tehdään töitä klo 6-22 välillä, 8 tunnin vuorot alkavat porrastetusti kahden tunnin välein 

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon - meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus.

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Janika Pasanen p. 0401425776 tai Katri Lyytikäinen p. 0406517913

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hygieniapassi
  • Reipas ote työhön

Lisäksi eduksesi on:

  • Elintarvikealan osaaminen
  • Salmonellatodistus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0404814534
Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi
Sijainti: Juva

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!