Employee Experience Specialist / People Operations Specialist

Etsimme kahdeksanhenkiseen People Operations -tiimiimme Employee Experience Specialistia parantamaan työntekijäkokemustamme entisestään. Työntekijäkokemus ja henkilöstötyytyväisyys ovat meille kärkitavoitteita; tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan niihin ja sitä kautta yrityksemme kasvuun ja menestykseen.

People Operations -tiimimme tavoite on auttaa työntekijöitämme onnistumaan omassa työssään ja sitä kautta auttaa yritystämme tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme. Toimintamme keskiössä on asiakaslähtöisyys, ketteryys ja jatkuva parantaminen. Tekemisemme lähtökohtana on lisäarvon tuottaminen meidän työntekijöille ja esihenkilöille. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, uteliaisuutta, heittäytymishalukkuutta sekä halua haastaa itseään joka päivä. Tiimissämme pääsee ottamaan vastuuta, oppimaan ja kehittymään. Myös viihtyminen ja jokaisen hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. 

Mitä etsimme?

Etsimme People -asioista kiinnostunutta ja innostunutta tulevaisuuden tähteä kasvamaan ja kehittymään tiimimme. Aikaisempi kokemus HR-tehtävistä (1-2 vuotta) on toivottavaa. Roolia voidaan muokata hakijan vahvuuksia ja aikaisempaa HR-kokemusta tukevaksi. 

Tehtävässä pääset tutkimaan ja vaikuttamaan työntekijäkokemukseen. Vastuullasi on eri asioita työsuhteen elinkaaren eri vaiheista: työntekijöiden neuvominen työsuhde-asioissa, tietojen päivittäminen HR-järjestelmään, koulutusten ja valmennusten organisointi, erilaisten henkilöstötapahtumien organisointi & mm. People - asioiden viestintä työntekijöille. Pääset myös raportoimaan ja analysoimaan kuukausittaista henkilöstökyselydataa sekä kehittämään Employee Journeyta datan perusteella. 

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua ja/tai ottaa vastuuta erilaisista projekteista esim. työhyvinvointi ja mielenterveys. Tukena tehtävässä sinulla esihenkilösi sekä koko muu People -tiimi. Onnistumisesta työssäsi kertovat mm. Henkilöstötyytyväisyys & erilaiset NPS-mittarit. 

Mikäli haluat kasvaa ja kehittyä ketterässä People -tiimissä alan huippuosaajaksi tämä saattaa olla paikkasi. Toivomme, että olet aloitteellinen, kehittymishaluinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka on innokas kantamaan vastuuta. Tehtävässä onnistumista auttaa myös loistavat yhteistyötaidot, hyvät organisointitaidot, positiivinen asenne sekä halu viedä asiat loppuun. Eduksi katsomme kokemuksen esihenkilöiden tukemisesta arjessa.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 
Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, ketteryyttä ja uusien asioiden oppimista joka päivä. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Me haluamme saada työntekijämme loistamaan!
Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen perhevapaasijaisuus. Työ alkaa elokuun 2022 alkupuolella sopimuksen mukaan ja päättyy arviolta vuoden 2023 joulukuussa. Tehtävässä voit työskennellä etänä tai toimistoillamme Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa. 

Innostuitko tehtävästä? Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita sekä aikaisemmasta HR-kokemuksestasi mahdollisimman laajasti. Jätä hakemus ja CV 19.5.2022 mennessä, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Operations Manager Henna Savola, p. 0408362593 tai henna.savola@visma.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!