Energia-alan asiantuntija

Enerim on ketterä ja edistyksellinen energiatalouden palveluntarjoaja ja edelläkävijä. Et ehkä vielä tunne uutta brändiämme, mutta koska meillä on yli 20-vuotinen historia energiatalouden järjestelmien toimittajana, olet saattanut tutustua meihin vanhalla nimellämme Empower IM. Työllistämme Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

Haemme nyt energia-alan asiantuntijaa  Porvoon toimipisteeseen.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Enerimin 24/7 operations -yksikköön, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta tarjoamalla asiantuntija- ja valvontapalveluita. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille. Palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvasi muuntautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaiseksi. Järjestelmällinen, dynaaminen työskentelytapa, hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito ovat tehtävässä menestymisen perusedellytyksiä. Arvostamme energiamarkkinoiden ja vesivoima- ja tuulivoimatuotannon tuntemusta. Tekninen osaaminen sähköverkoista ja SCADA-järjestelmistä luetaan myös eduksesi. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiotamme ja olet mukana kehittämässä valvomon sekä muuttuvassa ja haasteellisessa markkinaympäristössä toimivan asiantuntijatiimin toimintaa. 

Meillä Enerimillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Toivomme sinulta: 

 • vähintään AMK-tason tutkintoa tai muuten tehtävänkuvaan soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta tietojärjestelmien käytöstä
 • yhteistyökykyä ja joustavuutta
 • palveluhenkisyyttä ja aloitteellisuutta
 • tarkkaa sekä järjestelmällistä työskentelytapaa
 • aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä kykyä toimia itsenäisesti

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • kokemus sähkömarkkinoista ja eri tuotantomuotojen erityispiirteistä
 • kokemus sähköverkkojen käyttötehtävistä
 • käytönvalvontajärjestelmien (SCADA) ja tietoliikennetekniikan tuntemus
 • hyvä englannin ja ruotsin kielen taito
 • reipas ja ennakkoluuloton asenne

Tarjoamme sinulle alan johtavan palveluyrityksen kokemuksen sekä koko organisaatiomme tuen. Saat mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisessa ympäristössä ja haastavia tehtäviä monipuolisessa asiantuntijatiimissämme. 

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää meistä tai työtehtävistä? Lisätietoja antaa Head of 24/7-operations Marko Taipale, joka on tavoitettavissa joustavasti joko puhelimitse p. +358 44 4254808 tai sähköpostitse: marko.taipale@enerim.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Full time

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Mestarintie 25, Porvoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!