Energia-asiantuntija

Sähköistytkö energia-alasta? Tule tekemään vastuullista työtä kanssamme. Haemme nyt

energia-asiantuntijaa sähköverkkoon

Vaasan Sähköverkko hakee energiajärjestelmän hallintaan sähkönjakelusta ja IT-infran kehittämisestä aidosti inspiroitunutta huippukollegaa. Tässä vastuullisessa tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää osaamistasi ja kokemustasi yhteiskunnallisesti kriittisten toimintojen turvaamiseen.

Päivittäisessä työssäsi ratkaiset sujuvassa yhteistyössä tiimin ja toimittajakumppaneiden kanssa kysymyksiä liittyen sähköverkon IT-infran hallintaan. Ne saattavat siis koskea IT-verkkoa, palvelimia, tietoturvaa, kaukokäytön tietoliikenneverkkoja (ns. OT-verkkoja) ja erilaisia integraatioita. Pääset tekemään ongelmanratkaisukykyä, systemaattisuutta sekä ratkaisuhakuisuutta vaativaa työtä nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Energia-asiantuntijan roolissa pääset eturivissä hyödyntämään uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia. Niiden avulla pystymme tulevaisuudessa entistä paremmin ennakoimaan vikatilanteita sekä analysoimaan ja korjaamaan niitä. Tästä esimerkkinä uudet mittarit (AMR 2.0).

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta monipuolista IT-osaamista ja laajojen kokonaisuuksien nopeaa hahmottamista. Työkokemusta olet kerryttänyt asiantuntijatehtävissä esimerkiksi energia- tai teknologiateollisuudessa. Tehtävien toteuttamisessa kokemuksesi näkyy varmaotteisuutena, joustavuutena ja tunnollisena työskentelytyylinä, etkä paineen alaisena sorru hätäisiin ratkaisuihin. Toivomme sinulta siksi kylmähermoisuutta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sillä tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä niin sisäisten, kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Arvostamme erityisesti kiinnostustasi sähkömarkkinoita kohtaan sekä halukkuuttasi oppia uutta.

Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi? Me tarjoamme sinulle sopivasti haastetta sekä motivoivan ja positiivisen työyhteisön, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat esihenkilösi Matias Åbro, puh. 0400 327 658 tai MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 9467 620. Soittoaika mielellään 19.11. klo 9-11 ja 24.11. klo 12-14. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 28.11. mennessä.
 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Vaasan Sähköverkko Oy

Vaasan Sähköverkossa tarjoamme edullisia ja toimintavarmoja siirtoyhteyksiä alueemme asukkaille ja yrityksille. Meillä on myös tärkeä tehtävä yhteiskunnallisesti kriittisten toimintojen varmistamisessa. Yhteensä yhtiössä työskentelee noin 30 alan ammattilaista ja olemme osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia. Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat konsernimme arvot. Tunnistathan myös itsesi niistä?

Sijainti: Kirkkopuistikko 0, Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!