Engineering Manager

Veolia kasvaa Suomessa voimakkaasti lähivuosina. Meillä on tällä hetkellä 12 toimipistettä, mm. Espoossa, Kilpilahdessa, Harjavallassa, Seinäjoella, Koskenkorvalla, Lahdessa, ja Äänekoskella. Tarjoamme energia- ja vesiratkaisujen lisäksi myös teollisuuden tukipalveluita. Suomen liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa, työllistämme noin 150 henkilöä, ja olemme osa Veolian kansainvälistä organisaatiota.

Kasvumme tueksi vahvistamme projektiorganisaatiotamme ja haemme

Engineering Manageria

Toimit suunnittelupäällikkönä Veolian projekteissa varmistaen, että suunnittelu etenee asetetussa aikataulussa noudattaen projektissa määriteltyjä normeja ja standardeja. Huolehdit, että suunnittelu on sekä laadullisesti että määrällisesti projektin asettamien tavoitteiden mukaista. Olet aktiivinen toimittajien suuntaan ja huolehdit muutosten hallinnasta. Varmistat toimenpiteiden tarpeellisuuden sekä niiden toteuttamisen kustannus- ja aikataulutehokkaasti. Pidät huolen myös siitä, että tiedonkulku eri suunnittelualojen kesken on sujuvaa.

Edellytämme ja arvostamme

  • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista suunnittelupäällikön tehtävistä
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointikykyä ja systemaattisuutta
  • Hyviä valmiuksia MS Office -ohjelmien käyttöön
  • Suunnitteluohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi
  • Suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Työ ei vaadi aktiivista matkustamista rakennustyömaille, mutta vierailuja suunnittelutaloissa tulee olemaan tasaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä Veolian projektiorganisaation, toteuttavan tahon (EPC, EPCm), loppuasiakkaiden ja urakoitsijoiden kanssa. Voit halutessasi työskennellä merkittävän osan työajastasi etänä, päätoimipisteesi on joko Espoossa tai muilla toimintapaikkakunnillamme. 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän toimintaympäristön, vaihtelevia työtehtäviä, sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Olemme maailman johtavia yhtiötä ekologisessa muutoksessa, siten meillä kerrytät ainutlaatuista ammatillista osaamista ja pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämiseksi. Tukenasi on kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, laaja sidosryhmäverkosto sekä kansainvälisen Veolia-konsernin resurssit.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 11.6.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat Senior Project Manager, Veli Pelkonen puh. 050 379 4308, veli.pelkonen@veolia.com, pe 26.5. klo 14–15, ti 30.5. klo 12.30–13.30 ja pe 9.6. klo 12–13 sekä MPS:n konsultti Teemu Vuorinen puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@mps.fi.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Veolia Services Suomi Oy

Mikä on Veolia?

Veolia-konsernin tavoitteena on olla ekologisen muutoksen edelläkävijä. Vuonna 2022, lähes 220 000 työntekijän voimin, Veolia suunnittelee ja ottaa käyttöön edistyksellisiä käytännön ratkaisuja vesien, jätteiden ja energian hallintaan. Näillä kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueellaan Veolia auttaa kehittämään resurssien saatavuutta, säilyttämään käytettävissä olevia resursseja sekä uudistamaan niitä.

Vuoden 2022 aikana Veolia-konserni toimitti juomavettä 111 miljoonalle ihmiselle, huolehti 97 miljoonan ihmisen jätevesien käsittelystä, tuotti 44 terawattituntia energiaa sekä kierrätti 61 miljoonaa tonnia jätteitä.  Veolia Services Suomi Oy on osa Veolia konsernia. Tutustu meihin https://www.veolia.com

Sijainti: Keilaranta 8, 02150 Espoo
Logo

Engineering Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!