Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®, keikkakouluttaja

Haemme Punainen Risti Ensiavulle 

Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajaa ETK® (keikkakouluttaja) 

Punainen Risti Ensiapu on Suomen Punaisen Ristin kokonaan omistama yhtiö, joka kouluttaa auttajia, jotka osaavat ja uskaltavat toimia. Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä.

ETK® toimii kouluttajana ensiapukursseillamme niin omissa koulutuskeskuksissamme kuin asiakasorganisaatioissamme. Tehtäviin kuuluu myös ensiaputuotteiden esittely kursseilla. Koulutus on tuntityötä, jota voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan. 

Hakijalta edellytämme Ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä ETK®

Lisää ETK® pätevyydestä voit lukea sivuilta: https://ensiavunkouluttajat.fi/kouluttajille/peruskurssi/   

Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista asennetta kouluttamiseen sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme toimisto-ohjelmistojen (Office 365) hallintaa ja kyvyn omaksua koulutustemme hallintaan käytettävän järjestelmän käytön. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämättömiä. On eduksi, mikäli kykenet kouluttamaan suomen kielen lisäksi englannin- ja mahdollisesti myös ruotsin kielellä sekä pitämään webinaarikoulutuksia etäyhteyksin.  

Me Punainen Risti Ensiavulla haluamme pitää kouluttajaverkostostamme hyvää huolta. Meillä on kivat tyypit töissä ja tarvittaessa saat meiltä henkilökohtaista tukea kouluttamiseen. Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmien ARVOkumppani® -tunnuksen saaneena koulutamme ainoastaan laadukkaita sertifioituja SPR ensiapukoulutuksia, joihin saat selkeät materiaalit ja ohjeet. 

Tarvitsemme keikkakouluttajia eri puolelle Suomea, joten kerrothan hakemuksessasi koulutusalueesi. 

Lähetä hakemuksesi ja palkkiotoivomuksesi hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Pipsa Pakarinen (pipsa.pakarinen@redcross.fi, puh. 044 784 0039).

Haku alkaa ja päättyy

Punainen Risti Ensiapu

Punainen Risti Ensiapu on Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien 100 % omistama ensiapukoulutuspalveluja ja SPR ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® -koulutusta tarjoava organisaatio. 

SPR ensiapukoulutustarjontaamme kuuluvat perinteiset, sertifioidut SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Ensiapukurssi EA 2® sekä SPR Hätäensiapukurssit eri toteutusvaihtoehtoineen. Ylläpidämme myös ensiapukoulutusten pätevyysrekisteriä. Punainen Risti Ensiapu edistää ja ylläpitää väestön ensiapuvalmiutta, terveyttä ja turvallisuutta.

Punainen Risti Ensiapu pitää hyvää huolta henkilöstöstään, tukee osaamisen kehittämistä ja harjoittaa vastuullista liiketoimintaa. Olemme yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotto kohdennetaan Punaisen Ristin kotimaan valmiustoiminnan tukemiseen.

Puhelin: 0400 112 113
Sijainti: Sturenkatu 16, 6.krs
Logo

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®, keikkakouluttaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!