Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®

Haemme Punainen Risti Ensiavulle 

Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajaa

Punainen Risti Ensiapu on Suomen Punaisen Ristin kokonaan omistama yhtiö, joka kouluttaa auttajia, jotka osaavat ja uskaltavat toimia. Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä.

ETK® toimii kouluttajana ensiapukursseillamme niin omissa koulutuskeskuksissamme kuin asiakasorganisaatioissamme. Tehtäviin kuuluu myös ensiaputuotteiden esittely kursseilla.

Hakijalta edellytämme Ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä ETK®

Lisää ETK® pätevyydestä voit lukea sivuilta https://ensiavunkouluttajat.fi/kouluttajille/peruskurssi/   

Koulutus on tuntityötä ja sitä voi tehdä freelancerina, yrittäjänä tai kevytyrittäjänä.

Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista asennetta kouluttamiseen, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä tiimityötaitoja. Edellytämme toimisto-ohjelmistojen (Office 365) hyvää hallintaa, valmiutta toteuttaa koulutuksia verkossa, ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. On eduksi, mikäli kykenet kouluttamaan suomen kielen lisäksi englannin- ja mahdollisesti myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mukavat työkaverit.

Tarvitsemme kouluttajia eri puolelle Suomea, joten kerro hakemuksessasi, millä alueella voisit työskennellä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkiotoivomuksesi hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Pipsa Pakarinen (pipsa.pakarinen@redcross.fi, puh. 044 784 0039).

Haku alkaa ja päättyy

Punainen Risti Ensiapu

Punainen Risti Ensiapu on Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien 100 % omistama ensiapukoulutuspalveluja ja SPR ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® -koulutusta tarjoava organisaatio. 

SPR ensiapukoulutustarjontaamme kuuluvat perinteiset, sertifioidut SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Ensiapukurssi EA 2® sekä SPR Hätäensiapukurssit eri toteutusvaihtoehtoineen. Ylläpidämme myös ensiapukoulutusten pätevyysrekisteriä. Punainen Risti Ensiapu edistää ja ylläpitää väestön ensiapuvalmiutta, terveyttä ja turvallisuutta.

Punainen Risti Ensiapu pitää hyvää huolta henkilöstöstään, tukee osaamisen kehittämistä ja harjoittaa vastuullista liiketoimintaa. Olemme yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotto kohdennetaan Punaisen Ristin kotimaan valmiustoiminnan tukemiseen.

Puhelin: 0400 112 113
Sijainti: Sturenkatu 16, 6.krs
Logo

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!