Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, ETK

Elämä on täynnä yllätyksiä. Osaamalla toimit varmasti.

Sloganimme pätee sekä ensiaputaitoihin että työskentelyyn maailmanlaajuisessa organisaatiossamme. Jos et siis pelkää yllätyksiä ja jatkuvasti kehittyvää toimintaympäristöä, saatat olla etsimämme henkilö.

Punainen Risti Ensiapu hakee

ENSIAVUN JA TERVEYSTIEDON KOULUTTAJAA (ETK)

Ensiapukouluttaja toimii kouluttajana ensiapukursseillamme niin omissa koulutuskeskuksissamme kuin asiakasorganisaatioissamme. Tehtäviin kuuluu myös ensiaputuotteiden esittely ja myynti kursseilla.

Hakijoilta edellytämme terveyden-/sairaanhoitajan tutkintoa ja Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä, ETK.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta kouluttamiseen, vastuullista asennetta ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä tiimityötaitoja. Edellytämme toimisto-ohjelmistojen (Office 365) hyvää hallintaa, valmiutta toteuttaa kouluksia verkossa, ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mukavat työkaverit.

Tarvitsemme kouluttajia eri puolelle Suomea, joten kerro hakemuksessasi, millä alueella voisit työskennellä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anne Heiskanen, puh. 0400 775 479.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: tarvittaessa töihin kutsuttava

Punainen Risti, Ensiapu Oy

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Puhelin: 0400 112 113
Sijainti: Hietaniemenkatu 7 A
Logo

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, ETK

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!