Erikoislääkäri

Coronaria Uniklinikka on suomalainen unilääketieteen edelläkävijä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus unihäiriöiden diagnosoinnista ja hoidosta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa laajat unitutkimukset, uniapneatutkimukset, vireystilamittaukset sekä CPAP-hoidon aloitukset ja seurannat. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Coronaria Uniklinikan toiminta on sertifioitu ISO 9001:2015 vaatimusten mukaisesti kaikilta osiltaan.


Lääkäriksi Coronaria Uniklinikalle

Oletko jo erikoistunut, mutta haluat lisäksi tehdä jotain erilaista, mitä vain harva tekee tällä hetkellä Suomessa? Meillä Coronaria Uniklinikalla sinulla on mahdollisuus työskennellä unen erityisosaajana.

Hyvä uni kiinnostaa meitä kaikkia; jokainen tietää, miten huono olo voi olla monen heikosti nukutun yön jälkeen. Pitkäaikaisesta unettomuudesta kärsii noin 10–15 prosenttia aikuisväestöstä ja esimerkiksi jonkinasteista uniapneaa sairastaa joka neljäs suomalainen. Unihäiriöt heikentävät vireystilaa päivisin ja voivat aiheuttaa monia liitännäissairauksia. Kun uni paranee, monet ovat hoidosta hyvinkin kiitollisia, ja se on palkitsevaa Coronaria Uniklinikalla työskentelevien lääkäreiden mielestä. 

Uniklinikoilla hoidetaan sekä yksityisen että julkisen puolen potilaita. Unihäiriöitä hoidetaan syyn mukaisesti ja käytössämme on hoidon määräytymisen tukena muun muassa laaja unitutkimus, uniapneatutkimus sekä ammattikuljettajien vireystilatutkimukset.  Unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa syyn selvittämisen jälkeen ja työssämme näkee hienoja potilastarinoita.


Joustava työantaja  

Lääkärimme työskentelevät ammatinharjoittajasopimuksella vähintään kaksi kertaa kuukaudessa puoli päivää tai koko päivän. Tämä takaa, että ote työhön säilyy ja työssä pystyy kehittymään.Työskentelyajat voi Coronariassa sopia joustavasti. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä, joka auttaa asiakkaita ympäri Suomen lähi- ja etävastaanotoilla. 

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta unihäiriöiden hoidosta. Tärkeintä on aito kiinnostus aiheeseen ja halu kehittyä. Koulutamme sinut työhösi.


Haluamme, että onnistut työssäsi 

Emme jätä sinua yksin. Coronarian valtakunnallinen uniklinikoiden verkosto takaa toimivan konsultointimahdollisuuden. Henkilökohtaisen koulutuksen ja perehdytyksen lisäksi järjestämme koulutuspäivät kaksi kertaa vuodessa. Jokaisella uudella lääkärillä on myös nimetty tukihenkilö.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Susanna Männikkö
Toimitusjohtaja
puh. 0400 384 476
susanna.mannikko@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Yliopistonkatu 20, 3 krs, 20100 Turku
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!