Erikoistutkija, Oamk Informaatioteknologian yksikkö

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Informaatioteknologian Tietojenkäsittelyn koulutusosastolle haetaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kokoaikaista asiantuntijaa erikoistutkijan tehtävään. Erikoistutkijan vastuulla on suunnitella ja olla mukana toteuttamassa yksikön tki-toimintaa, ja toimia esim. drooniteknologiaan liittyvien hankkeiden projektipäällikkönä.

Työnkuvaan sisältyy aktiivinen osallistuminen vastuullisessa roolissa kansallisiin ja kansainvälisiin ekosysteemeihin. Työnkuvaan kuuluu osallistuminen hankevalmisteluun ja hankkeiden vetämiseen yhteistyössä yksikön tki-päällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Tehtävään sisältyy aktiivinen julkaisutoiminta ja yhteydenpito tutkimusryhmien ja alueen ICT-yritysten kanssa. Lisäksi hän osallistuu tarvittaessa osaamiseensa liittyvän opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä hankehenkilöstön ja opettajien kanssa. Asiantuntija omaa itsenäiset työskentelytavat, mutta osaa toimia myös ryhmässä, tuoden oman osaamisensa esille.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Etsimämme henkilö

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön kokemusta hankevalmistelusta, kansallisten ja kansainvälisten rahoitusinstrumenttien tuntemusta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimien jäsenenä.

Arvostamme positiivista asennetta, hyvää englannin kielen taitoa, kokemusta projektipäällikön tehtävästä ja erilaisista rahoitusinstrumenteista. Lisäksi eduksi luetaan drooniteknologioihin ja lennättämiseen liittyvä osaaminen.

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa tki- ja drooniteknologian kehitykseen. Saat myös ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön ja kokeneen tiimin tuen, nykyaikaiset työvälineet sekä etätyömahdollisuuden

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen (ePassi) sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö) työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Jatkettu hakuaika. Aiemmat hakemukset oteaan huomioon. Hae tehtävää alta viimeistään 25.09.2022. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Tehtävä täytetään 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Jos työpaikkaa hakee TE-toimiston sivujen kautta, ilmoitukselle tulee linkki, josta paikkaa haetaan.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antavat informaatioteknologian koulutuspäällikkö Teppo Räisänen, (teppo.raisanen@oamk.fi),  p.050 576 3194   ja informaatioteknologian yksikönjohtaja Eero Nousiainen (eero.nousiainen@oamk.fi), p.050 317 4720.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!